Ολυμπιακός Β.: Έψαχνε ακόμη μία ευκαιρία να επιτεθεί στο σύλλογο

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου, απαντώντας στα όσα ανέφερε η δημοτική αρχή του Βόλου αναφορικά με το θέμα του ΕΑΚ, το οποίο δεν παραχωρήθηκε στον Ολυμπιακό για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Αστέρα Ιτέας. Στην ανακοίνωση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937  επισημαίνεται, πως η δημοτική αρχή έψαχνε μία ακόμη ευκαιρία για να επιτεθεί στο σύλλογο και προσωπικά στους διοικούντες. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη:

«Επειδή προκαλούμαστε συνεχώς από τη Δημοτική Αρχή και όποιον  κρύβεται πίσω απ’ αυτήν και ίσως εκληφθεί ως αδυναμία και τέλος-τέλος ως αποδοχή των συνεχόμενων προκλήσεων, χαρακτηρισμών στα όρια των ύβρεων και ειρωνειών, θα θέλαμε να απαντήσουμε σε όλους  αυτούς που δεν έχουν αντιληφθεί τη πραγματικότητα και την πόλη στην οποία ζουν, τα παρακάτω.

  1. Ερωτηματικά προκαλούνται γιατί δεν ενημερώθηκαν οι χρήστες των αθλητικών εγκαταστάσεων, από τις υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αθλητισμού είτε με mail, είτε δια του Τύπου, για τη συγκεκριμένη προγραμματισμένη συντήρηση, όπως γίνεται σε όλες τις αντίστοιχες περιπτώσεις. Ζητήσαμε το γήπεδο, όπως κάνουμε κάθε φορά και μην έχοντας εγκαίρως την απαραίτητη ενημέρωση, συνεργαζόμενοι με τις υπηρεσίες της Διεύθυνσης αθλητισμού του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ και ανάλογη απάντηση πήραμε (mail στείλαμε, mail λάβαμε).
  2. Μετά την αρνητική απάντηση από τη Διεύθυνση Αθλητισμού του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ ουδεμία ανακοίνωση ως Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 βγάλαμε να κατηγορήσουμε κανέναν. Δικαιούμαστε λοιπόν, να βγάλουμε το συμπέρασμα, ότι  η Δημοτική Αρχή και όποιος κρύβεται πίσω απ’ αυτήν, έψαχνε ακόμη μια ευκαιρία για να επιτεθεί στο σύλλογο μας και προσωπικά στους διοικούντες του και να επιδείξει το μεγαλείο της αγάπης του για το σύλλογο μας.
  3. Θα θέλαμε να μας διευκρινίσει, η Δημοτική Αρχή και όποιος κρύβεται πίσω απ’ αυτήν, με νεότερη ανακοίνωση της, η όπου αλλού αναγκαστούμε να καταφύγουμε για να προστατεύσουμε πρώτα το σύλλογό μας και μετά τις προσωπικότητες μας, τι εννοούν ότι πίσω από τη δήθεν λατρεία και αφοσίωση στην ομάδα μας, υποκρύπτονται  δόλιες  σκοπιμότητες.
  4. Το ποιος η ποιοι διέλυσαν την ομάδα μας, ήδη, η ιστορία έχει αρχίσει να το καταδεικνύει και οι χιλιάδες φίλαθλοί  μας να το αντιλαμβάνονται. Δυστυχώς, επί υπαρκτών στοιχείων, αλλοιώσεις δεν γίνονται, ούτε το άσπρο-μαύρο .
  5. Στο μόνο που θα συμφωνήσουμε μαζί τους (Δημοτική Αρχή και όποιον κρύβεται πίσω απ’ αυτήν) είναι  στο «τελεία και παύλα». Μόνο που αυτή θα τη βάλουν οι χιλιάδες φίλαθλοι του ιστορικού μας συλλόγου, όπως αυτοί ήταν που έβαλαν τη σφραγίδα τους και με τη ψήφο τους, τους ανέδειξαν να διοικήσουν την ιστορική μας πόλη.
  6. Τα μέλη του Διοικητικού Συμβούλιου έχουν εκλεγεί με νόμιμες διαδικασίες και δεν είναι ούτε μια χούφτα περιθωριακών τύπων, ούτε άνθρωποι περίεργοι που διοικούν, όπως ψευδολογώντας και λασπολογώντας αναφέρεται στην ανακοίνωση. Διοικούν το σύλλογο με αξιοπρέπεια και γνώμονα μόνο το συμφέρον του.
  7. Όσον αφορά τα λεγόμενα σε ραδιοφωνική εκπομπή, ότι οφείλουμε χρήματα από τις προπονήσεις της ποδοσφαιρικής ομάδας στο ΕΑΚ, τα παραστατικά πληρωμών είναι στη διάθεση κάθε ενδιαφερομένου. Η συγκεκριμένη αναφορά, μας θύμισε τα αναφερθέντα  πριν τις γιορτές,  ότι δόθηκαν χρήματα σε 2-3 ποδοσφαιριστές της ομάδας μας για να πάνε στα σπίτια τους και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας έδωσαν την κατάλληλη απάντηση.

Υ.Γ.: Μη μιλάτε συνεχώς για εντιμότητα και ειλικρίνεια, αφήστε να το κρίνουν άλλοι, γιατί στο τέλος «όποιος βλογάει τα γένια του, τρώει και τα πίτουρα…».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις