Στην Α.Ε. Καραϊσκάκης ο Περικλής Μπουσινάκης

Τον 31χρονο Βολιώτη μεσοεπιθετικό Περικλή Μπουσινάκη, που επιστρέφει στην ομάδα μετά από ενάμιση χρόνο, απέκτησε Η ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας . Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας ανακοινώνει την συμφωνία με τον 31χρονο μεσοεπιθετικό, Περικλή Μπουσινάκη, ο οποίος επιστρέφει στην ομάδα μας μετά από 1,5 χρόνο.

Ο Περικλής γεννήθηκε στον Βόλο, στις 23 Απριλίου 1986, και έρχεται στην ομάδα μας, προκειμένου να ενισχύσει την προσπάθειά της στο υπόλοιπο της σεζόν στην Football League. Στην καριέρα του έχει αγωνιστεί σε 34 αγώνες του πρωταθλήματος της Football League, ενώ συνολικά μετράει 50 συμμετοχές σε επαγγελματικές κατηγορίες και επτά τέρματα.
Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε: Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό Βόλου, Κοπεγχάγη (Δανία), Παναιτωλικό, Κέρκυρα, Εθνικό Πειραιώς, Πανθρακικό, Νίκη Βόλου, Τύρναβο, Αναγέννηση Καρδίτσας, Λάρισα, Ερμιονίδα, Πανελευσινιακό, Δόξα Δράμας και το τελευταίο εξάμηνο στην Χαλκίδα. Περικλή καλωσόρισες στην οικογένεια της ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας».
Στις πρώτες του δηλώσεις το νέο μεταγραφικό απόκτημα των «πρασίνων» ανέφερε τα εξής ακόλουθα: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στην ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της διοίκησης και συνολικά που με εμπιστεύτηκαν. Θα δώσω τα πάντα μέσα από την ψυχή μου για να τους δικαιώσω. Στόχος συγκεκριμένος δεν υπάρχει, είναι κάθε Κυριακή να κερδίζουμε και δίπλα σε αυτήν την προσπάθεια χρειαζόμαστε τον κόσμο, γιατί ξέρουμε ότι στο ποδόσφαιρο αυτό είναι ένα σημαντικό κομμάτι».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις