Αναστασίου: «Είμαστε περισσότερο ομάδα»

Στο ραδιόφωνο του Blue Heart fm φιλοξενήθηκε ο Αλέξανδρος Αναστασίου μιλώντας για τα συναισθήματά του μετά την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση αλλά και για την πορεία της Νίκης Βόλου στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο επιθετικός της Νίκης Βόλου: «Ήθελα να πετύχω γκολ, όμως ακόμη κι όταν κάνεις την ασίστ το συναίσθημα είναι το ίδιο. Χαρήκαμε πολύ το νικηφόρο αποτέλεσμα γιατί δουλεύουμε σκληρά στην προπόνηση και όλα τα παιδιά είμαστε πολύ δεμένοι μεταξύ μας. Όχι μόνο στις προπονήσεις και στους αγώνες αλλά και εκτός που κάνουμε παρέα. Άλλωστε αυτό φαίνεται και στον αγωνιστικό χώρο».

Το «ευχαριστώ» του Αναστασίου στη Νίκη Βόλου

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη Δ.Ε. ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου που κάλυψε όλα τα έξοδα της επέμβασης στο γόνατό μου, όπως επίσης και το προπονητικό τιμ. Θέλω να δουλέψω ακόμη περισσότερο και να βοηθήσω στην προσπάθεια»

«Σημαντικό ρόλο παίζει ο νέος αρχηγός στην ομάδα»

«Θα ήθελα να πω πως σημαντικό ρόλο στην ομάδα έχει παίξει η έλευση του νέου αρχηγού, του Παντελή Πρόγκνι. Έχει βοηθήσει σε όλα τα επίπεδα. Ακόμη και στον ψυχολογικό τομέα. Είναι μαζί μας σε κάθε δραστηριότητα της ομάδας. Πιστεύω πως θα πάμε ακόμη ψηλότερα. Έχουμε δυναμώσει σε όλα τα επίπεδα και είμαστε περισσότερο ομάδα»

Για το πειραχτήρι των αποδυτηρίων

«Είναι γνωστό ποιος είναι το πειραχτήρι. Υπάρχει ένας σταθερός και ένας που ακολουθεί ύπουλα… Πρώτος είναι ο Τζιώρας και από πίσω έρχεται ο Νέτι Μέτσε».

Για το αν μπορεί η Νίκη να παίζει καλό ποδόσφαιρο και να παίρνει αποτελέσματα

«Το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής είναι δύσκολο. Όλες οι ομάδες παίζουν κλειστά κι εμείς αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε είναι να έχουμε την μπάλα κάτω και να δημιουργούμε. Οι κλειστές άμυνες μας δυσκολεύουν. Παρά τις αντιξοότητες η ομάδα δημιουργεί ευκαιρίες, προσπαθεί να έχει την κατοχή και να πετυχαίνει γκολ. Σ’ αυτή την κατηγορία ακόμη και με μισό μηδέν να κερδίζεις είναι ένα καλό αποτέλεσμα».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις