Δεν τα κατάφερε ο Βόλος 2004, ηττήθηκε 0-2 από τον Ατρόμητο

Ο Βόλος 2004 αντιμετώπισε σήμερα το μεσημέρι (Κυριακή, 5/4, 15.00) τον Ατρόμητο Αθηνών. Η ομάδα του Βόλου παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων και δίκαια ηττήθηκε από την ομάδα της Αθήνας με σκορ 0-2. Το παιχνίδι διεξήχθη…

…στο Βοηθητικό Γήπεδο του ΕΑΚ για την 15η αγωνιστική της Α΄ Κατηγορίας Ποδοσφαίρου Γυναικών. Μετά από αυτή του την ήττα, ο Βόλος 2004, παρέμεινε στην 9η (προτελευταία) θέση με 9 βαθμούς. Τα τέρματα για την ομάδα του Ατρόμητου πέτυχαν οι Μυλωνά στο 38΄ και Κατρόσι στο 71΄.
Η αναγκαστική αποχώρηση της Κέκου στοίχισε στον Βόλο 2004
Ο Βόλος 2004 μπορεί να μην ήταν καλύτερος από την ομάδα του Ατρόμητου στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο δεν είχε απειληθεί ιδιαίτερα. Από το 32 και έπειτα, όταν αποχώρησε η Κέκου, η ομάδα του Βόλου κυκλοφορούσε δύσκολα τη μπάλα, ο Ατρόμητος πίεσε περισσότερο και δίκαια πήρε το προβάδισμα στο σκορ.
Δέκα λεπτά από την έναρξη του παιχνιδιού, η Κατρόσι, αφού πρώτα μπήκε από τα αριστερά μέσα στην περιοχή της ομάδας του Βόλου, έπιασε το σουτ, αλλά η Νάση απέκρουσε. Περίπου στο 22΄, η Κέκου, που ήταν η καλύτερη του Βόλου 2004 μέχρι εκείνο το σημείο του αγώνα, δέχθηκε ένα σκληρό τάκλιν. Παρόλο που προσπάθησε να συνεχίσει, ο τραυματισμός της δεν της το επέτρεψε και μετά από 10 λεπτά αποχώρησε. Μετά από περίπου 5 λεπτά από την αποχώρηση της Κέκου, ο Ατρόμητος άνοιξε το σκορ. Στο 38΄ μετά από εκτέλεση φάουλ του Ατρόμητου από τα αριστερά, η Μυλωνά, η οποία επωφελήθηκε από τις κόντρες, κατάφερε να ανοίξει το σκορ 0-1 υπέρ της ομάδας των Αθηνών.
Κλείδωσε στο 71΄ τη νίκη ο Ατρόμητος
Στο δεύτερο ημίχρονο, το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο. Η μπάλα παιζόταν κυρίως στο χώρο του κέντρου, ενώ το τέρμα που πέτυχε η Κατρόσι στο 71΄, έδωσε διαφορά ασφαλείας στην ομάδα του Ατρόμητου.
Η πρώτη καλή φάση του δευτέρου μέρους ανήκε στην ομάδα του Βόλου. Στο 67΄ η Κόντου, έπειτα από φάουλ, έπιασε την κεφαλιά στη μεγάλη περιοχή του Ατρόμητου, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ. Περίπου πέντε λεπτά αργότερα (71΄), η Κατρόσι με το ψιλοκρεμαστό σουτ που δοκίμασε λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή του Βόλου, έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα της 0-2. Στο 73΄ η Νάκου έπιασε το σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή, αλλά η Νάση απέκρουσε σωτήρια. Τρία λεπτά αργότερα, ο Βόλος είχε μεγάλη ευκαιρία να μειώσει το σκορ, αλλά το σουτ στο τετ-α-τετ της Γάτσιου, μπλόκαρε η Βαρασά. Στην τελευταία καλή φάση του παιχνιδιού, η Βέτσικα δοκίμασε το σουτ λίγο έξω από την περιοχή του Ατρόμητου, αλλά το σουτ της μπλόκαρε για ακόμη μία φορά η Βαρασά.

Βόλος 2004: Νάση, Γουγούση, Βέτσικα, Κόντου, Παπασακελλαρίου, Σύρμου, Γάτσιου, Αβντόλι (70΄Σταμοπούλου), Λόγου, Κέκου (32΄Θεοδωροπούλου (54΄ Μπαλαμούτη)), Οικονόμου
Ατρόμητος Αθηνών: Βαρασά, Τριβυζάκη, Τσιμπουκάκη, Κατρόσι (79΄Κριέζη), Μυλωνά, Λιαπάτη, Νάκου (87΄Βλασοπούλου), Πλύτα, Παπαδοπούλου (89΄Κοπέλου), Τράγου, Ζουμπουλάκη

Σκόρερ: Μυλωνά, Κατρόσι
Διαιτητής: Ανδρομάχη Τσιοφλίκη
Βοηθοί: Δήμητρα Τσακνάκη (Λάρισας), Ανδρονίκη Νιώτη (Τρικάλων)
Παρατηρητής: Ιωάννης Κουζάκης (Θεσσαλίας)

Δημήτρης Μπιτολάς

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις