Με νίκη έκλεισε τη φετινή χρονιά ο Αίας 2-1 τον Διαγόρα

Αν και ο Διαγόρας προηγήθηκε ο Αίαντας κατάφερε να ανατρέψει το σε βάρος του σκορ και να πάρει το τρίποντο με το οποίο τερμάτισε στην δεύτερη θέση του 2ου ομίλου ενώ ο Διαγόρας τερμάτισε στην πέμπτη θέση.
Στο 31΄ η ομάδα του Στεφανοβίκειου κέρδισε πέναλτι σε χέρι αντιπάλου και ο Καπούλας ανέλαβε να το εκτελέσει, όμως έστειλε την μπάλα πάνω στον τσιώτρα ο οποίος απέκρουσε στην επαναφορά ο Καμπέρης πήρε την μπάλα πάσαρε στον Καπούλα ο οποίος έκανε το 0-1. Η Ισοφάριση από τον Κατσαβριά με φαλτσαριστό σουτ από πλάγια θέση και το τελικό 2-1 διαμόρφωσεο Χαλάτσης με μακρινό σουτ στο ”παραθυράκι”.
Στο 77΄ο Διαγόρας είχε ακυρωθέν γκολ του Γιώργη σε μία φάση που διαμαρτύρονται οι άνθρωποι του Διαγόρα καθώς θεωρούν πως δεν υπήρχε οφσάϊντ. Η φάση ξεκίνησε από κόρνερ του Καραπλάγκου, ο Τσιώτρας έδιωξε με γροθιές και ο Γιώργης με κεφαλιά βρήκε δίχτυα, επομένως δεν υπήρχε οφσάιντ, υποστήριξαν οι άνθρωποι του Στεφανοβικείου.
Λίγο πριν τη λήξη του αγώνα Αράπης και Κατσαβριάς αποβλήθηκαν από τον αγώνα αφήνοντας τις ομάδες τους με παίκτη λιγότερο.
ΑΙΑΣ: Τσιώτρας, Κοντοβάς, Μπούρας (46′ Κωστούλας), Καλοδήμος, Βέργας, Κοντογεωργάκης, Λανάι, Νικογιάννης, Χαλάτσης, Κατσαβριάς, Παπαδόπουλος.
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Αράπης, Γαλιούρας (60′ Αγριοτσιόμπανος), Γαλογαύρος, Πρασσάς, Χολέβας, Καρατζιόλης, Καραπλιάγκος, Γιώργης, Καπούλας, Καμπέρης, Καραμανλής

Ρεπορτάζ: Κων/νος Αγγελόπουλος

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις