Χωρίς άγχος με Αλμυρό το Βελούχι

Χωρίς άγχος ταξιδεύει στον Αλμυρό ο ΑΠΟΚ, όπου θα αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα, που βρίσκεται σε υψηλές βαθμολογικές θέσεις. Η αναμέτρηση της 16ης αγωνιστικής του 4ου Ομίλου της Γ΄ Εθνικής θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 21 Ιανουαρίου στο Δημοτικό στάδιο Αλμυρού «Αθανάσιος Ραγάζος» και θα αρχίσει στις 3 το μεσημέρι.

Ο ΑΠΟΚ του Γιάννη Φλωράκη μετά το ρεπό της περασμένης αγωνιστικής επιστρέφει στην αγωνιστική δράση και θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τους περυσινούς πρωταθλητές Θεσσαλίας. Η ομάδα της Ευρυτανίας θα επιδιώξει να κάνει μια καλή εμφάνιση, όπως συνέβη και στο τελευταίο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου, που μέχρι το 84΄ κρατούσε το 0-0. Πλην των αδερφών Γιάννη και Νίκου Λάππα που αποχώρησαν το μοναδικό πρόβλημα τραυματισμού ακούει στο όνομα του Λευτέρη Γιαουπλάρι. Το παιχνίδι του πρώτου γύρου στο Καρπενήσι είχε λήξει με 1-2 υπέρ του Γ.Σ.Α, ο οποίος προέρχεται από ήττα στο Μαρτίνο.

«Μάχιμος ο Κατσαδούρος

Στα ευχάριστα η παρουσία του Δημήτρη Κατσαδούρου στο παιχνίδι του Αλμυρού, ενώ στο δυναμικό της ομάδας εξακολουθεί να παραμένει ο Δημήτρης Σιάτρας. Επιστρέφει ο Χρήστος Μπόγδανος, που προφυλάχτηκε με την Ποταμιά λόγω τραυματισμού. Αντίθετα τραυματίας και απών θα είναι ο Λευτέρης Γιαουπλάρι, που θα δει εκτός αγωνιστικού χώρου τις προσπάθειες των συμπαιχτών του. Παρελθόν αποτέλεσαν τα αδέρφια Γιάννης και Νίκος Λάππας(Συνεχίζουν στο Καλαπόδι  Φθιώτιδας), ενώ απέχει από τις προπονήσεις και ο Αλέξανδρος Γενιτσαρόπουλος, ακολουθώντας το δρόμο των: Χρήστου Λέρη και Βασίλη Ντουφεκιά(Έχει το δελτίο στα χέρια του).

Οι πιθανοί 11

Το Βελούχι αναμένεται να παραταχτεί με τους: Ρεσίτη, Κόλλια, Μπόγδανο, Σιάτρα, Ζαραβέλη, Κατσαδούρο, Χαλλή, Σερπάνο, Μπακαλίδη, Παχή και Κακκάβα, εντεκάδα που αντιμετώπισε και τον Ολυμπιακό Βόλου. Δεν υπάρχουν προβλήματα τιμωριών, ενώ η προετοιμασία ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής(19/1) στο Δημοτικό Στάδιο.

Πηγή: evrytaniasport.blogspot

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις