Καλή Χρονιά με “τριάρα”… για Ακρόπολη

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της για τη νέα χρονιά η Ακρόπολη, η οποία στην έδρα της επικράτησε εύκολα επί του Μαγνησιακού με 3-1. Αυτή ήταν η πρώτη αναμέτρηση της Α’ ΕΠΣΘ για τη νέα χρονιά και συμπίπτει με την ολοκλήρωση του α΄γύρου του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Γιάννη Ακτσιαλή παρουσίασε πολύ καλή εικόνα στο α’ ημίχρονο, στο οποίο σκόραρε δύο φορές, ενώ στο δεύτερο μέρος έχοντας και το υπέρ της αποτέλεσμα, κλήθηκε κυρίως να διαχειριστεί το παιχνίδι, περιμένοντας κάποιο λάθος του αντιπάλου για να σκοράρει ακόμη μία φορά, όπως κι έγινε.
Από την άλλη, η ομάδα του Βασίλη Πανόπουλου προσπάθησε για το καλύτερο, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει, καθώς εκτός από το γκολ με το οποίο ισοφάρισε προσωρινά σε 1-1, οι προσπάθειες των ποδοσφαιριστών του Μαγνησιακού είτε ήταν άστοχες, είτε είχαν απέναντί τους τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων Ανατολή, ο όποιος όταν χρειάστηκε είχε θετικές επεμβάσεις, όπως στην καλύτερη ευκαιρία του αγώνα για τον Μαγνησιακό, σε τετ α τετ με τον Δανιλόπουλο, που έδιωξε πέφτοντας χαμηλά.
Σε ότι έχει να κάνει με την εξέλιξη του σκορ, το 1-0 έγινε μετά από εκτέλεση κόρνερ του Χάνου και προβολή του Τσουκάλη στο 23’, για να έχουμε την ισοφάριση τέσσερα λεπτά αργότερα, με κεφαλιά του Κοντοβά, μετά από σέντρα του Κρανιά.
Με το γκολ του Παγώνη στο 35’, ο οποίος με λόμπα πέρασε τη μπάλα πάνω από τον τερματοφύλακα Βίτσο κάνοντας το 2-1, οι δυο ομάδες πήγαν στ’ αποδυτήρια για ημίχρονο, αφού οι γηπεδούχοι σε άλλες τρεις κλασικές ευκαιρίες που είχαν, δεν βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα.
Το δεύτερο 45λεπτο ήταν πολύ φτωχό σε φάσεις και ουσιαστικά οι γηπεδούχοι στην μοναδική καλή στιγμή τους έκαναν το 3-1, μετά από ατομική ενέργεια του Μόσιου, που έσπασε τη μπάλα στον Τσουκάλη ο οποίος πλάσαρε, με τον Βίτσο να αποκρούει αρχικά και τον Αξιώτη να κερδίζει το “ριμπάουντ” στη συνέχεια και να σκοράρει, στέλνοντας τη μπάλα ψηλά στην αντίπαλη εστία.
Αυτό ήταν και το τελικό σκορ, αφού στο 74’ στην καλύτερη φάση του β’ ημιχρόνου, ο Ανατολής κέρδισε σε τετ α τετ το Δανιλόπουλο .
ΑΚΡΟΠΟΛΗ: Ανατολής, Παπαεμμανουηλίδης, Πασιάς (76’ Σιαμέτης), Χάνος, Τσαντής, Κ. Κολημήτρας, Μιχολίτσης (78’ Βλιώρας), Μαυρίδης, Στ. Αξιώτης (88’ Πούλιος), Παγώνης (59’ Μόσιος), Μ. Τσουκάλης
ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ: Βίτσος, Κρανιάς, Ζάγκας (70’ Θεοδωρόπουλος), Βασιλείου, Προβιάς, Πανόπουλος (46’ Οικονόμου), Δεμίρης (82’ Μάιπας), Κοντοβάς, Δανιλόπουλος, Τσένα (70 Μαγιόγλου), Χατζητρακόσιας

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις