«Γκέλα» για τον Άρη και… χαμός στην κορυφή

«Γκέλα» για τον Άρη και… χαμός στην κορυφή της Football League!

Πραγματοποιώντας τη χειρότερη εμφάνισή τους στη σεζόν, «φωνάζοντας» πως χρειάζονται άμεσα επιθετική ενίσχυση, οι «κίτρινοι» έμειναν στο 0-0 με τον μαχητικό Καραϊσκάκης στο «Κλεάνθης Βικελίδης»… πετώντας δύο πολύτιμους βαθμούς.

Έτσι, με την Παναχαϊκή να παίρνει στα χαρτιά (0-3) την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Αχαρναϊκό, η ομάδα της Θεσσαλονίκης νιώθει, πλέον, ακόμα πιο «καυτή» την ανάσα των Πατρινών, που είναι, πια, έναν βαθμό πίσω από την ομάδα της Θεσσαλονίκης, ενώ πάντα καραδοκεί ο ΟΦΗ -που υποδέχεται αύριο (20/1) τον Απόλλωνα Πόντου.

Και πάλι καλά να λέει, πάντως, ο Άρης, καθώς οι Αρτινοί απείλησαν τρεις φορές την εστία των γηπεδούχων και θα μπορούσαν να τους κάνουν ακόμη μεγαλύτερη ζημιά!

Μόλις στο 10′, η κεφαλιά του Γιάννη Λουκίνα «ανάγκασε» τον Καντιμοίρη να διώξει με υπερένταση σε κόρνερ. Η «απάντηση» από πλευράς γηπεδούχων ήρθε στο 19′, με τον Ντούνη να σουτάρει έξω από την περιοχή, αλλά τον γκολκίπερ του Καραϊσκάκη να αποκρούει, έστω και με δυσκολία.

Στο 27′, όμως και πάλι ο Λουκίνας πήγε να… ξεράνει τους «κίτρινους», αλλά ο Καντιμοίρης τού είπε και πάλι «όχι», στο δικό του σουτ έξω από την περιοχή.

Και στο 33′ είχαμε και την τρίτη μεγάλη φάση των φιλοξενούμενων, με τον Μακρίδη να πιάνει έναν «κεραυνό», και την μπάλα να καταλήγει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι των γηπεδούχων.

Το δεύτερο 45λεπτο ξεκίνησε με ακόμη ένα σουτ των φιλοξενούμενων, του Δημητριάδη, στο 48′, που δεν ανησύχησε. Όλη αυτή την ώρα, ο Άρης είχε μεν την κατοχή μπάλας, αλλά δεν μπορούσε, όχι, απλά, να απειλήσει, αλλά ούτε καν να «πατήσει» περιοχή!

Είναι χαρακτηριστικό ότι απείλησε, ουσιαστικά, ξανά στο… 80′(!), με τον Μπαργκάν, και για τελευταία φορά στο 94′. Όταν ο κορυφαίος του αγώνα, Ηλίας Μέλκας, έβγαλε το ξαφνικό σουτ του Βαλεριάνου, χαρίζοντας στην ομάδα του έναν σπουδαίο βαθμό!
ΑΡΗΣ (Δ. Σπανός): Καντιμοίρης, Μπούρμπος, Βαλεριάνος, Σόουζα, Δεληζήσης, Ιντζόγλου, Ντούνης (67′ Μπαργκάν), Παυλίδης (63′ Μιλούνοβιτς), Διαμαντόπουλος, Λώττας (57′ Μουμίν), Πλατέλλας.

ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ (Σ. Παπαβασιλείου): Μέλκας, Παπανίκου, Μπεκατώρος, Θεολόγου, Καραγιαννίδης, Μακρής, Χούσος (70′ Ψιάνος), Κόλινς, Λουκίνας, Δημητριάδης (83′ Νικολόπουλος), Μακρίδης (76′ Κυριάκης).

Διαιτητής: Κουναλάκης (Ηρακλείου)

Η 12η αγωνιστική:

Σάββατο 20 Ιανουαρίου

Άρης-Καραϊσκάκης 0-0

Κυριακή 21 Ιανουαρίου

ΟΦΗ-Απόλλων Πόντου (15:00 ΕΡΤ3, «Θ, Βαρδινογιάννης»)
Παναιγιάλειος-ΑΟΧ Κισσαμικός (15:00, Δημ. Στάδιο Αιγίου)
Αναγέννηση Καρδίτσας-Αιγινιακός (15:00, Δημ. Στάδιο Καρδίτσας)
Πανσερραϊκός-Τρίκαλα (15:00 Web TV, Δημ. Σερρών)
Δόξα Δράμας-Απόλλων Λάρισας (15:00, Γήπεδο Δόξας)
Σπάρτη-Καλλιθέα (15:00, Δημ. Στάδιο Σπάρτης)
Βέροια-Εργοτέλης (15:00, Δημ. Στάδιο Βέροιας)

Αχαρναϊκός-Παναχαϊκή 0-3 (α.α.)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις