“Μάχη” επιβίωσης με Παναθλητικό δίνει σήμερα ο Ολυμπιακός Βόλου

«Μάχη» για την επιβίωσή του δίνει η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου, με αντίπαλο τον Παναθλητικό στο κλειστό του ΕΑΚ Βόλου, για την πρώτη αγωνιστική του δευτέρου γύρου του πρωταθλήματος της Α1 εθνικής κατηγορίας μπάσκετ των γυναικών. Η αναμέτρηση θα αρχίσει στις 12 το μεσημέρι και οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού, αλλά και του μπάσκετ, καλούνται να στηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας, δίνοντας δυναμικό «παρών» σήμερα στο ΕΑΚ.

Η εντός έδρας ήττα και μάλιστα με ευρύ σκορ (64-85) από τον Πρωτέα Βούλας σίγουρα πίκρανε τις «ερυθρόλευκες». Από αυτό το ματς περίμεναν πολλά περισσότερα, αλλά αφενός μεν η απόδοσή τους, αφετέρου δε η… εκνευριστική ευστοχία των φιλοξενουμένων έγειρε την πλάστιγγα υπέρ της αθηναϊκής ομάδας.

Παρ’ όλα αυτά η προσπάθεια για τη σωτηρία θα συνεχιστεί. Έτσι σήμερα το μεσημέρι δίνει κρίσιμο παιχνίδι απέναντι στον Παναθλητικό, ο οποίος έχει παρόμοιο στόχο. Ωστόσο το συγκρότημα της Θεσσαλονίκης βρίσκεται μία θέση ψηλότερα, ενώ έχει συγκεντρώσει δύο βαθμούς περισσότερους από τον Ολυμπιακό (14 έναντι 12), με συνέπεια η νίκη σήμερα να θεωρείται επιτακτική ανάγκη για τη βολιώτικη ομάδα. Μάλιστα αν κατορθώσει να κερδίσει με περισσότερους από τρεις πόντους, θα ήταν ευχής έργον, καθώς στο αντίστοιχο ματς του πρώτου γύρου είχε χάσει με 57-54.

Ο Μιχάλης Καπουρνιώτης και ο συνεργάτης του Μάριος Μπορίνος θα βασιστούν στις Ραφαέλα Σουλτάνη, Ιωάννα Τότση, Αναστασία Γαλιατσάτου, Κιάρα Άντριους, Άννα Ταντουρόφσκα, Νένα Παγκαλίδου, Λαμπρινή Αγαγιώτου, Εύη Κυριατζίδου, Ευτυχία Δεληγιάννη, Ελένη Ζήτη, Σερίζ Γουίλιαμς, Νίκη Ζέρβα, Ευγενία Κωτούλα, Σταματία Διαμαντοπούλου.

Οι σημερινοί αγώνες

12.00 Ολυμπιακός Β.-Παναθλητικός

14.00 Εσπερίδες-Νίκη Λευκ.

14.00 ΠΑΟΚ-Πρωτέας

16.45 Δάφνη-Πανιώνιος

19.00 Φάρος-Αθηναϊκός

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις