Εύκολο έργο με Βελούχι ο Γ.Σ. Αλμυρού (pregame)

Ένα θεωρητικά εύκολο παιχνίδι δίνει σήμερα ο Γ.Σ. Αλμυρού, καθώς θα υποδεχθεί στις 15.00 το Βελούχι στο στάδιο «Αθ. Ραγάζος», την ουραγό ομάδα του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Όμως οι «κυανόλευκοι» δεν έχουν διάθεση να υποτιμήσουν τους αντιπάλους τους και θα παίξουν με τον απαραίτητο σεβασμό και προσοχή, προκειμένου να πετύχουμε τον στόχο τους, τη νίκη, που αν έρθει θα είναι η πρώτη μέσα στο 2018.

Ο νεοαποκτηθείς Αριστείδης Μιχάλης αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του μια και το δελτίο του είναι έτοιμο, ενώ μετά από αρκετό καιρό θα συμπεριληφθεί στην 18άδα και ο Χρήστος Χολέβας, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Θα απουσιάσει ο τραυματίας Κώστας Κρανάς. Διαθέσιμοι θα είναι οι: Άγγελος Σταυράκης, Παναγιώτης Τσομπανόπουλος, Βαγγέλης Κοντογεωργάκης, Σάββας Φαράντος, Νίκος Μπαρούτας, Χρήστος Χολέβας, Βαλάντης Κόκκας, Βαγγέλης Στουρνάρας, Στέλιος Αλεξανδρής, Γιώργος Σαββίδης, Πέτρος Θωμαΐδης, Κώστας Κιπτίου, Παναγιώτης Κοντοβάς, Κώστας Φλίγκος, Αριστείδης Μιχάλης, Θανάσης Μπιρμπίλης, Ηλίας Αράπης, Θεόφιλος Πρατής, Γιάννης Καψιώτης. 

Το παιχνίδι θα διευθύνει ο Αλέξανδρος Μέγας της ΕΠΣ Πιερίας, έχοντας συνεργάτες τον Γιώργο Ταγκαλίδη από την ίδια Ένωση και τον Θωμά Καλορογιάννη της ΕΠΣ Κυκλάδων. Παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Δημήτρης Τζιόλας της ΕΠΣ Λάρισας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις