“Συναγερμός” στον Ρήγα για το παιχνίδι με Αμβρυσσέα (pregame)

«Συναγερμός» έχει σημάνει στις τάξεις του Ρήγα Φεραίου για τον σημερινό κρίσιμο εντός έδρας αγώνα με τον Αμβρυσσέα Διστόμου, για την 16η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής. Το παιχνίδι θα αρχίσει στις 15.00. Οι «κυανόλευκοι» θέλουν πάση θυσία τη νίκη και χρειάζονται τη στήριξη όλων των Βελεστινιωτών.

Το τεχνικό επιτελείο του Ρήγα δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του στρατευμένου Θανάση Μπόρα, αλλά και του Γιώργου Κουρίτα, που αναρρώνει από επέμβαση στη μέση. Στον αντίποδα, έχουμε την επιστροφή του Θανάση Παπαγεωργίου, ο οποίος εξέτισε την ποινή των τεσσάρων αγωνιστικών που του είχε επιβληθεί.

Ετοιμοπόλεμοι είναι οι: Τάσος Παπαγιάννης, Βασίλης Τσουμπέκος, Δημήτρης Χατζηαθανασίου, Χρήστος Σπαθής, Σπύρος Γκάγκας, Ανδρέας Καρλιάμπας, Αργύρης Κυριάκος, Χάρης Ράπτης, Χρήστος Λάμπρου, Θανάσης Παπαγεωργίου, Θόδωρος Μπομπότης, Γιώργος Αλεξίου, Αποστόλης Τσιώλης, Αποστόλης Χατζησταμάτης, Στέργιος Μπακάλης, Ντίνος Γεωργατζής, Γιώργος Παπακώστας, Αχιλλέας Νασιακόπουλος, Θόδωρος Σούγκαρης, Αντώνης Τζοβάρας, Τάσος Τσελεπής.

Διαιτητή του αγώνα θα είναι ο Χρήστος Αγγελούλης και βοηθοί οι Απόστολος Τσαπράζης, Γιώργος Πατέτσος της ΕΠΣ Λάρισας, ενώ παρατηρητής τους έχει οριστεί ο Αθανάσιος Παπακώστας της ΕΠΣ Φθιώτιδας.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις