Συνέχεια στο σερί με ΑΟ Σελλάνων θέλει ο ΝΠΣ Βόλος (pregame)

Στο Προάστιο της Καρδίτσας αγωνίζεται σήμερα στις 15.00 ο πρωτοπόρος του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας ΝΠΣ Βόλος, με αντίπαλο τον Α.Ο. Σελλάνων, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής. Οι «κυανέρυθροι» έχουν αποκτήσει σημαντική διαφορά από τους διώκτες τους και βαδίζουν από νίκη σε νίκη, έχοντας να επιδείξουν 13 νίκες σε 14 παιχνίδια. Με 39 βαθμούς οδηγούν την κούρσα του πρωταθλήματος, με τη Νίκη που τους ακολουθεί στη βαθμολογία να βρίσκεται 12 βαθμούς πίσω.

Ο Χουάν Φεράντο δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, απέναντι σε μια δυνατή ομάδα, που δεν χάνει εύκολα, παρότι με 20 βαθμούς βρίσκονται οριακά πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χθες το μεσημέρι και η αποστολή θα αναχωρήσει αυθημερόν για την Καρδίτσα. Ο προπονητής των «κυανέρυθρων», Χουάν Φεράντο, θα έχει στη διάθεσή του εξής ποδοσφαιριστές: Μπουργάνη, Κραβαρίτη, Ντόση, Ζέρη, Ντεντάκη, Δημόπουλο, Γκαλίτσιο, Τζελίδη, Καμπαγιέρο, Πιαστόπουλο, Πίτου Γκαρσία, Πέντα, Δεμηρτζόγλου, Ηλιόπουλο, Μελισσόπουλο, Μηλιώτη, Κολλά, Μάντζη, Σαλαμούρα.

Να σημειώσουμε, πως διοργανώνεται δωρεάν εκδρομή για το Προάστιο για το σημερινό παιχνίδι, καθώς τα έξοδα της μετακίνησης θα καλυφθούν από φίλους της ομάδας.Το πούλμαν θα αναχωρήσει στις 12.00 το μεσημέρι μπροστά από το Δημαρχείο.

Την αναμέτρηση ορίστηκε να διευθύνει ο Γιάννης Μπλούνας από την ΕΠΣ Φθιώτιδας, με βοηθούς τους Βασίλη Καλύβα και Σεραφείμ Γάκο. Παρατηρητής ορίστηκε ο Ματθαίος Κοφίτσας από την ΕΠΣ Τρικάλων.

Ο Γιάννης Μπλούνας είναι έμπειρος διαιτητής και από το 2009 είναι στους πίνακες των εθνικών κατηγοριών. Από το 2011 είναι διαιτητής Β’ Εθνικής. Φέτος έχει «σφυρίξει» μόλις σ’ ένα ματς της Γ’ Εθνικής, αυτό ανάμεσα στη Νίκη Βόλου και στον Γ.Σ. Αλμυρού (0-1).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις