Στα Φάρσαλα για τη συνέχεια στο ΝΙΚΗφόρο σερί (pregame)

Με στόχο το 4ο συνεχόμενο τρίποντο θα παραταχθεί η Νίκη Βόλου στο Δημοτικό Γήπεδο Φαρσάλων κόντρα στον τοπικό Αχιλλέα, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής για τον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Απουσίες κι επιστροφές για τη Νίκη

Το έργο του συγκροτήματος της βολιώτικης ομάδας δεν θα είναι εύκολο καθώς εκτός των αντιπάλων, που στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Θήβα έδειξαν ότι θα παλέψουν σε όλες τους αγώνες παρά τη δυσμενή βαθμολογική τους θέση, θα πρέπει να βρει λύσεις στις πολλές απουσίες  ποδοσφαιριστών που αντιμετωπίζει. Συγκεκριμένα, από τον αγώνα θα απουσιάσουν οι τιμωρημένοι Μέτσε και Μπάιριτς όπως και ο νεοαποκτηθείς Ντινιωτάκης, για τον ίδιο λόγο. Σε σχέση με την προηγούμενη αναμέτρηση με τον Α.Ο. Σελλάνων στο βασικό σχήμα, όπως και στην αποστολή, δεν θα βρίσκεται ο Δημήτρης Δημολιός που αποτελούσε αναπόσπαστο κομμάτι της 11αδας κάθε προπονητή της Νίκης όλο το χρονικό διάστημα που ήταν στην ομάδα.

Στην αποστολή θα είναι οι δύο νεοαποκτηθέντες Γκάγκαλης και Τζάθας ενώ επιστρέφει στο βασικό σχήμα ο Χρήστος Τζιώρας που εξέτισε την ποινή της μίας αγωνιστικής από τις τέσσερις κίτρινες που είχε συμπληρώσει. Περισσότερο χρόνο συμμετοχής αναμένεται να πάρει ο Αλέξανδρος Αναστασίου που καθημερινά ανακτά το χαμένο έδαφος από τον τραυματισμό που το καλοκαίρι και δεν αποκλείεται ο δυναμικός επιθετικός να πάρει φανέλα βασικού.

Μοναδικός απών ο Κουτσοκέρας για τον Αχιλλέα Φαρσάλων

Ο Τάκης Παραφέστας δεν αντιμετωπίζει ιδίαιτερα προβλήματα απουσιών καθώς από την αναμέτρηση θα λείψει μόνο ο Νίκος Κουτσοκέρας, ο οποίος είναι τραυματίας.Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές βρίσκονται στην διάθεση του προπονητή του Αχιλλέα Φαρσάλων. Οι «κιτρινόμαυροι» μετά την εντός έδρας συντριβή από τον Αστέρα Ιτέας (0-5), έχουν επιδείξει αγωνιστική άνοδο και σημαντική βελτίωση στην αμυντική τους λειτουργία καθώς στα τέσσερα τελευταία ματς μετρούν τρεις ισοπαλίες και μία ήττα, έχοντας δεχθεί δύο τέρματα κι έχοντας ανταποδώσει ένα.

Τα εισιτήρια του αγώνα

Στη Θύρα 2 θα καθίσουν οι φίλαθλοι της Νίκης που θα ταξιδέψουν στα Φάρσαλα για τον αγώνα με τον τοπικό Αχιλλέα, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση της διοίκησης της λαρισινής ομάδας. Για τον ίδιο λόγο θα λειτουργήσει εκδοτήριο έξω από την ίδια θύρα.

Η ανακοίνωση:

Την Κυριακή 21/1 και ώρα 15:00 η ομάδα μας αντιμετωπίζει στο Δημοτικό Στάδιο των Φαρσάλων την Νίκη Βόλου για τον 4ο όμιλο της Γ Εθνικής κατηγορίας.

Οι φίλαθλοι της Νίκης Βόλου οι οποίοι θα ταξιδέψουν στα Φάρσαλα εν όψει της συγκεκριμένης αναμέτρησης θα εισέλθουν στο γήπεδο από τα εκδοτήρια της Θύρας 2 (σ.σ Βόρεια είσοδο) και θα τοποθετηθούν στην Θύρα 2.

Ενώ οι φίλαθλοι της ομάδος μας θα εισέλθουν από την Θύρα 1 και θα τοποθετηθούν στην Θύρα 1 του Δημοτικού Σταδίου.

Διαιτητές

Την αναμέτρηση ανάμεσα στον Αχιλλέα Φαρσάλων και τη Νίκη Βόλου στο Δημοτικό γήπεδο Φαρσάλων,την Κυριακή 21/01 στις 3:00μ.μ., θα διευθύνει ο κ. Ευάγγελος Λαθύρης από την ΕΠΣ Φθιώτιδας. Βοηθοί του θα είναι οι κ.κ. Στυλιάνός Καραγιάννης και Γεώργιος Λιτοσελίτης επίσης από την Ένωση Φθιώτιδας. Παρατηρητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο κ. Παναγιώτης Γιάγκος από την Ένωση Τρικάλων.

O κ. Λαθύρης έχει σφυρίξει τέσσερα ματς στη Γ’ Εθνική, με τελευταίο αυτό της Νεάπολης ανάμεσα στον ΝΠΣ Βόλος και τον ΑΟ Σελλάνων που βρήκε νικητές τους γηπεδούχους με σκορ 4-1.

ΖΩΝΤΑΝΗ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ

Τον αγώνα μπορείτε να τον παρακολουθήσετε σε ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση, μία προσφορά του goalpost.gr και του voloslive.gr με την στήριξη των χορηγών τους.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις