Ισοπαλία μετά… λαθών για Πανσερραϊκό και Τρίκαλα

Πανσερραϊκός και Τρίκαλα έμειναν στο 1-1, με το σκορ να διαμορφώνεται από εκατέρωθεν λάθη αλλά και τον διαιτητή Γιαννουλάκη να «κλείνει τα μάτια» σε πέναλτι υπερ των φιλοξενούμενων στο 88’. 

Στην ισοπαλία 1-1 έμειναν Πανσερραϊκός και Τρίκαλα σε ένα παιχνίδι που στιγματίστηκε από λάθη. Οι γηπεδούχοι βρέθηκαν μπροστά στο σκορ από το «δώρο» του Αποστολίδη στο φινάλε του α’ μέρους, ενώ οι Θεσσαλοί ισοφάρισαν μετά από λάθος εκτίμηση του Τσαμούρη και πέναλτι πάνω στον Γροντή.

Στην γενικότερη… ατμόσφαιρα και ο διαιτητής, Γιαννουλάκης, ο οποίος δεν υπέδειξε πέναλτι στο 88’ σε ανατροπή του Γιαννιτσάνη από τον Ρούτση.

Το παιχνίδι φάνηκε από τα πρώτα του λεπτά ότι θα είναι αρκετά «ισορροπημένο». Οι γηπεδούχοι με την… βοήθεια τεσσάρων μεταγραφικών αποκτημάτων (Ορφανίδης, Αναστασόπουλος, Κάκκο, Κρητικός) παρουσιάστηκαν σαφώς βελτιωμένοι. Στην αντίπερα όχθη, τα Τρίκαλα έδειξαν ξεκάθαρα ότι δεν είχαν διάθεση να ρισκάρουν.

Έτσι το α’ 45λεπτο δεν είχε καλό ρυθμό και η σημαντικότερη ευκαιρία καταγράφηκε στο 39’ για τους φιλοξενούμενους με τον Γιαννιτσάνη. Και ενώ όλα έδειχναν πως οι δύο ομάδες θα πάνε στα αποδυτήρια με το 0-0, ήρθε το «δώρο» του Αποστολίδη στον Γκούρτσα στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου για να δώσει προβάδισμα στον Πανσερραϊκό.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης, ο Σωτήρης Αντωνίου με την είσοδο του Ζγκούρη στην θέση του Ανδρεόπουλου έκανε πιο επιθετική την ομάδα του, με ξεκάθαρη διάθεση να ρισκάρει περισσότερο. Ωστόσο ο Πανσερραϊκός λίγο έλειψε να κάνει το 2-0 στο 47’ ο Ρούτσης σε τετ α τετ, νικήθηκε από τον Αποστολίδη.

Το λάθος του πορτιέρο των φιλοξενούμενων στο φινάλε του α’ μέρους, ήρθε να το… σβήσει ο Κώστας Τσαμούρης ο οποίος υπέπεσε σε πέναλτι στο 63’ ανατρέποντας τον Γροντή μέσα στην περιοχή. Έτσι στο 64’ ο Τόμιτς ευστοχώντας από την «άσπρη βούλα» έφερε το παιχνίδια στα ίσια (1-1).

Στην συνέχεια το παιχνίδι απέκτησε έναν πολύ γρήγορο ρυθμό, με εκατέρωθεν ευκαιρίες ωστόσο το σκορ δεν άλλαξε. Τα Τρίκαλα πάντως δίκαια «φωνάζουν» για πέναλτι σε ανατροπή του Γιαννιτσάνη από τον Ρούτση εντός περιοχής στο 88’, με τον Γιαννουλάκη να «κλείνει» τα μάτια σε μια ξεκάθαρη παράβαση.

ΣΚΟΡΕΡ: 45+3’ Γκούρτσας- 64’ Τόμιτς (πεν.)

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Περικλής Αμανατίδης): Ρίστιτς, Τσαμούρης, Τσελεπίδης, Ιωαννίδης, Ορφανίδης, Τσιμίκας, Αναστασόπουλος, Κάκκο (69’ Δούμτσιος), Στέβιτς (23’ Ρούτσης), Κρητικός, Γκούρτσας (62’ Πόζογλου).

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Σωτήρης Αντωνίου): Αποστολίδης, Πάνος, Χιντζίδης, Βέρτζος, Κοτσώνης, Ανδρεόπουλος (46’ Ζγκούρη), Τζόκιτς (80’ Μάκος), Τόμιτς, Μιλοσάβλιεβ, Γιαννιτσάνης, Ντακόλ (60’ Γροντής).

Διαιτητής: Γιαννουλάκης (Χανίων), Βοηθοί: Τζιαμπάσης (Κοζάνης), Κουβαλάκης (Δράμας)

flnews.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις