Λ. Μπακάλης: «Θα βρεθεί λύση στο γκολ»

Ο Λάκης Μπακάλης τόνισε πως αν οι παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου προσπαθήσουν περισσότερο, πως θα βρεθεί λύση στο πρόβλημα που ταλαιπωρεί τους «ερυθρόλευκους», που είναι η επίτευξη εύκολων τερμάτων. Αναλυτικά οι δηλώσεις του έμπειρου τεχνικού της ομάδας του Βόλου:

«Παρά τον άσχημο καιρό και το βαρύ αγωνιστικό χώρο, πραγματοποιήσαμε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι. Σε όλη τη διάρκεια του αγώνα πιέσαμε πολύ τον αντίπαλο και είχαμε ποικιλία στον τρόπο ανάπτυξης. Όμως, έχουμε δυσκολία στο γκολ, που είναι μεγάλο πρόβλημα. Ωστόσο, αν η ομάδα έχει αυτό το ρυθμό και την αγωνιστική παρουσία, θα έχει μέλλον. Συγχαρητήρια στον Αστέρα Ιτέας για την πορεία που πραγματοποιεί. Εύχομαι στο φίλο μου, τον Κώστα Λίβα, τα καλύτερα».

Ερωτηθείς για την αδυναμία της ομάδας του να πετύχει γκολ, ο Λάκης Μπακάλης, είπε: «Επιμένουμε να δουλεύουμε και θα προσπαθούμε να βρίσκουμε πιο εύκολα το γκολ. Ήρθαν καινούριοι παίκτες. Σήμερα, έπαιξαν τέσσερις καινούριοι ποδοσφαιριστές. Προσαρμόστηκαν πάρα πολύ γρήγορα και έδειξαν ότι μπορούν να προσφέρουν. Είχαν καλές συνεργασίες και ευκαιρίες, οι οποίες χαλούσαν στην τελική προσπάθεια. Αν η ομάδα βγάλει το κάτι παραπάνω στην περιοχή, θα παρουσιαστεί καλύτερη και θα βρεθεί λύση και στο γκολ».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις