Σ. Ρόκας: «Πρέπει να βάλουμε κι άλλα στοιχεία στο παιχνίδι μας»

Ο Στάθης Ρόκας μίλησε για τη μεγάλη προσπάθεια που κατέλαβε ο Ολυμπιακός Βόλου κόντρα στον Αστέρα Ιτέας, τονίζοντας ότι οι «ερυθρόλευκοι» χρειάζεται να βάλουν κι άλλα στοιχεία στο παιχνίδι τους για να κερδίζουν. Αναλυτικά οι δηλώσεις του έμπειρου ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Βόλου από τη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε μετά την εντός έδρας «λευκή» ισοπαλία της Βολιώτικης ομάδας με τον Αστέρα:

«Είμαστε στεναχωρημένοι για το αποτέλεσμα. Όμως, δεν είμαστε από την προσπάθεια. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια για ενενήντα λεπτά, με ένα αντίπαλο, ο οποίος ήρθε σήμερα για να πάρει την ισοπαλία απ’ ότι αποδείχθηκε, γιατί ήταν κλεισμένος πίσω. Εμείς πρέπει να βρίσκουμε τρόπους για να διασπάμε τις άμυνες από τις ομάδες που έρχονται στο γήπεδο μας και κλείνονται μέσα στην περιοχή τους και να τις κερδίζουμε. Θα συνεχίσουμε, γιατί έχουμε πάρα πολύ δρόμο ακόμη. Η ομάδα δείχνει να βρίσκει σιγά-σιγά το δρόμο της σε όλα τα επίπεδα και να γίνεται πάλι ο Ολυμπιακός Βόλου. Την Κυριακή πρέπει να κερδίσουμε. Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε μαζί μας, γιατί πρέπει να είναι κοντά μας. Αυτό που έχουμε να κάνουμε, είναι να δουλέψουμε πάρα πολύ στο να κερδίζουμε ομάδες που κλείνονται πίσω».

Ερωτηθείς για το άγχος που παρουσιάζουν, οι έμπειροι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου, ο Στάθης Ρόκας, απάντησε: «Δεν υπάρχει άγχος. Έχουμε πίστη στον εαυτό μας και στην ομάδα. Έχουν έρθει καινούριοι ποδοσφαιριστές. Σιγά-σιγά πρέπει να μπούμε στο κλίμα. Εγώ βρισκόμουν πολλά χρόνια στον Ολυμπιακό Βόλου και γνωρίζω, τι γίνεται. Θα το καταλάβουν και οι υπόλοιποι παίκτες που ήρθαν. Από τις 2 Ιανουαρίου και μετά, γινόμαστε διαφορετική ομάδα. Ξέρω τι υπήρχε πριν. Είμαστε ομάδα. Ήδη έχουμε φτιάξει πάρα πολλά πράγματα και αυτό βγαίνει και στο γήπεδο. Βγάζουμε περισσότερο πάθος και δύναμη. Δεν υπάρχει κάποιος που να υστερεί. Αυτό πρέπει να το αντιλαμβάνεται και ο κόσμος. Θέλουμε και πρέπει να κερδίζουμε. Πρέπει να βάλουμε κάποια άλλα στοιχεία ακόμη και θα τα βάλουμε μέσα από την προπόνηση».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις