“Ζωντανός” ο Ρήγας, 2-1 με ανατροπή τον Αμβρυσσέα

Επιτέλους νίκη για τον Ρήγα. Η ομάδα του Βελεστίνου σ’ ένα καθοριστικής σημασίας παιχνίδι απέναντι στον Αμβρυσσέα εντός έδρας κατάφερε να πάρει το «τρίποντο» με 2-1, με ανατροπή και να επιστρέψουν τα χαμόγελα. Οι «κυανόλευκοι» με ανεβασμένη ψυχολογία, πλέον, θα κυνηγήσουν την παραμονή στην κατηγορία στα παιχνίδια που ακολουθούν.

Στο πρώτο πεντάλεπτο ο Ρήγας είχε σημαντικές στιγμές για γκολ. Στο 2’ κεφαλιά του Τσελεπή ανάγκασε τον Ντέντσεφ σε σωτήρια επέμβαση, ενώ στη συνέχεια το σουτ του Τσελεπή δεν βρήκε το στόχο. Ούτε οι Νασιακόπουλος και Τζοβάρας στο 4’ και 5’ αντίστοιχα, δεν μπόρεσαν να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα.

Κόντρα στη ροή του παιχνιδιού, ο Αμβρυσσέας άνοιξε το σκορ. Ο Σπαθής ανέτρεψε τον Βαγγελί και ο διαιτητής Αγγελούλης καταλόγισε πέναλτι. Ο Κωστούλας ευστόχησε από τα έντεκα βήματα, γράφοντας το 0-1.

Το γκολ δεν πτόησε τους «κυανόλευκους», οι οποίοι στη συνέχεια κυνήγησαν την ισοφάριση. Στο 30’ ο Αλεξίου απέτυχε να σκοράρει, όμως τρία λεπτά αργότερα, στο 33’ ο Ρήγας έγραψε το 1-1. Σκόρερ ο Βλάχος με αυτογκόλ, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Σπαθή.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ρήγας μπήκε δυνατά στο ματς και στο 47’ είχε δοκάρι με τον Τσιώλη, με σουτ. Στο 49’ ο Παπαγιάννης σταμάτησε τον Ντος Σάντος, για να φτάσουμε στο 58’ όταν οι γηπεδούχοι πέτυχαν το 2-1 με κεφαλιά του Καρλιάμπα, ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Σπαθή. Στο 62’ ο Τσιώλης δεν μπόρεσε να νικήσει τον Ντέντσεφ σε ανεπανάληπτο τετ α τετ, ενώ μετά το 70’ οι γηπεδούχοι φρόντισαν να ελέγξουν τον ρυθμό του αγώνα και να μην κινδυνέψουν με ισοφάριση.

Έτσι, ήρθε το νικηφόρο αποτέλεσμα, πολύ σημαντικό για τη συνέχεια του πρωταθλήματος και για τον στόχο της παραμονής στην κατηγορία.

Διαιτητής: Αγγελούλης (Λάρισας).

Βοηθοί: Τσαπράζης, Πατέτσος (Λάρισας).

Κίτρινες: Καρλιάμπας, Χατζηαθανασίου, Κυριάκος-Ντος Σάντος.

ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ: Παπαγιάννης, Χατζηαθανασίου, Γκάγκας, Σπαθής, Καρλιάμπας, Αλεξίου, Νασιακόπουλος (87’ Παπαγεωργίου), Χατζησταμάτης (83’ Παπακώστας), Τζοβάρας, Τσιώλης (69’ Κυριάκος), Τσελεπής (90’ Σουγκάρης).

ΑΜΒΡΥΣΣΕΑΣ: Ντέντσεφ, Μαργαρίτης (32’ λ.τρ. Βλάχος), Καλαγκάνης, Γιαλαμίδης (64’ Μπότσης), Τέλλος, Βαγγέλης, Ντος Σάντος, Χίζι, Κωστούλας, Σούκιας (85’ Σχίζας), Μανιάκης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις