Συνεχίζει και το 2018… με νίκες ο Θησέας

Με την έλευση του 2018 και την επανέναρξη του πρωταθλήματος, ο Θησέας συνέχισε το εκπληκτικό σερί του κι ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος με 12 νίκες και μια  ισοπαλία,  αφού κατάφερε να περάσει κι από τη Σούρπη, επικρατώντας του Αίαντα με 5-1.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν πάρα πολύ δυνατά και πριν την ολοκλήρωση του δεκαλέπτου ήδη προηγούνταν 2-0, με τα γκολ του Οικονόμου στο 6’ -που χρειάστηκε ελάχιστα λεπτά αγώνα μέχρι να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα με τη νέα ομάδα του- και του Γκουγκούδη στο 8’.  

Στο 25’ οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 1-2 με πέναλτι που υποδείχθηκε σε χέρι και εκτέλεσε εύστοχα ο Κατσαβριάς. Πριν την ολοκλήρωση του ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 42ο λεπτό ο Αραμπατζής διαμόρφωσε το 1-3,  που ήταν το σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 69’ ο Μερμίγκης και στο 86’ ο Δημουλάς διαμόρφωσαν το τελικό 1-5 κι έκλεισαν ένα ονειρικό τρόπο τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος, για την ομάδα τους.

Μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, υπήρξε κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας, για την ομάδα του Αίαντα Σούρπης.

ΑΙΑΣ: Σ. Χαλάτσης, Παπανικολόπουλος, Τσόγκας, Λαγός, Καλοδήμος, Χριστέλος (46’ Ν. Χαλάτσης), Μπιρτσάι, Σιαμέτης (70’ Χουλιαράς), Χειλάς (84’ Ξηροκώστας), Μακανίκας (46΄Κωστούλας), Κατσαβριάς

ΘΗΣΕΑΣ: Στούκας, Ρουκάς, Αναστασίου, Μοράλες, Ιωάννου, Οικονόμου, Ισά (85’ Γαρυφάλλου), Γκουγκούδης (74’ Δημουλάς), Αραμπατζής (53’ Μερμίγκης), Κοτζαθανάσης, Σφάκας (65’ Βλάχος)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις