Νίκη που γράφει ιστορία για Διαγόρα, με το 10-1 επί του Ανθ. Γαζή

Αποτέλεσμα που γράφει ιστορία, σημειώθηκε στο Στεφανοβίκειο, όπου ο τοπικός Διαγόρας “χόρευε” στην βροχή, που έπεφτε ακατάπαυστα, όπως και τα γκολ των γηπεδούχων που επικράτησαν του Άνθιμου Γαζή με 10-1.

Αυτού του τύπου τα παιχνίδια δεν αντέχουν κριτικής, δεδομένου ότι το σκορ δεν αφήνει αμφιβολίες για την παρουσία των δυο αντιπάλων και την εικόνα του παιχνιδιού.

Αξιοσημείωτο ότι τα γκολ σημειώθηκαν από τρεις ποδοσφαιριστές. Από τέσσερα τέρματα σημείωσαν οι Γουτούλης  (4’, 37’, 38’ και 74’) και Κουβελάς (31’, 60’, 63’, 76’), ενώ  δυο γκολ σημείωσε ο Πάσχος (10’ και 29’), οι γηπεδούχοι είχαν και δοκάρι  με τον Γουτούλη.

Ο Άνθιμος Γαζής είχε μειώσει σε 2-1 στο 20′ με τον Κίτσα.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Βουραζέρης, Δημητριάδης (62′ Ακριβούσης), Ν. Βουραζέρης (69′ Καρατζιώλης), Πρασσάς, Κ. Καραπλιάγκος, Σπ. Καραπλιάγκος, Κουβελάς, Καραμανλής (56′ Τρελλόπουλος), Πάσχος, Γουτούλης, Γάρος (56′ Καλλιακούδας).
ΑΝΘ. ΓΑΖΗΣ: Ζαρίφης, Μπόγια (65′ Παρασκευάς), Λάσκος (46′ Έλσον), Βούλγαρης, Κωστάκης, Αλεξίου, Κατσικαδάμος, Δημόπουλος (46′ Κιόσα), Κίτσας, Μπρισμπέος, Αβντιάι.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις