Δεν κέρδισαν βαθμούς… κέρδισαν τις εντυπώσεις, τα κορίτσια του Μαγνησιάκου

Αν κι έκανε μια εξαιρετική εμφάνιση, η γυναικεία ομάδα του Μαγνησιακού, δεν κατάφερε να πάρει κάτι από τη χθεσινή αναμέτρηση που έγινε στα Γιάννενα, καθώς ηττήθηκε με 1-0 από την Προοδευτική Περάματος, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου, του πρωταθλήματος της Β’ εθνικής κατηγορίας.
Οι βολιώτισες ξεκίνησαν δυνατά, σε μια αναμέτρηση που έγινε υπό δυνατή βροχή κι έδειξαν από την πρώτη στιγμή ότι δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος, απέναντι σε μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό και ήθελε οποσδήποτε τους βαθμούς της νίκης. Μάλιστα στο 15΄ υπήρξε και η πρώτη καλή ευκαιρία, με σουτ της Παπασακελλαρίου.
Γενικότερα, στο α’ μέρος οι γηπεδούχες είχαν την κατοχή, αλλά κάθε τους επίθεση κοβόταν χάρις στην πολύ καλή αμυντική λειτουργία της ομάδας του Μαγνησιακού κι έτσι το αποτέλεσμα ημιχρόνου έμεινε στο 0-0.
Στο δεύτερο 45λεπτο οι κοπέλες της Προοδευτικής μπήκαν πιο δυνατά και πίεσαν πάρα πολύ, με αποτέλεσμα στο 60’ να κερδίσουν ένα φάουλ έξω από τη μεγάλη περιοχή, το οποίο εκτέλεσε απευθείας η Πελεκούδα, σκοράροντας και διαμορφώνοντας το 1-0, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.
Εκτός από τη γενικότερη εικόνα της ομάδας του Μαγνησιακού και την πολύ καλή εμφάνιση που είναι παρακαταθήκη για τα επόμενα παιχνίδια, που όλα δείχνουν ότι θα έλθουν και οι απαιτούμενοι βαθμοί για να εξασφαλιστεί η παραμονή στην κατηγορία, πολύ ευχάριστη ήταν και η παρουσία των νέων κοριτσιών που εντάχθηκαν στην ομάδα, με την οποία έδειξαν ότι θα “δέσουν” και θα βοηθήσουν σημαντικά.
ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ: Ξάνθη, Ζαμπάκα, Πέτση, Λουκοπούλου, Κοντόγιαννη, Παπασακελλαρίου, Κουλοχιέρη, Γκέκα, Χρυσικοπούλου, Παπαπαύλου (75΄Τσουμα), Μακεδών.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις