Τέλος ο Τσιώλης από την Κέρκυρα!

Μόλις για τρία παιχνίδια άντεξε στο τιμόνι των Φαιάκων ο Καρδιτσιώτης τεχνικός. Η νέα ήττα που γνώρισε η Κέρκυρα, αυτή τη φορά από τον Παναθηναϊκό με το βαρύ 4-0 και κυρίως με την πολύ άσχημη εμφάνιση που πραγματοποίησε, αποτέλεσε το “κύκνειο άσμα” του έμπειρου τεχνικού στον πάγκο των νησιωτών.

 Ο Σάκης Τσιώλης χαιρέτησε πριν από λίγη ώρα τους παίκτες της ομάδας του, με το διαζύγιο -όπως τονίζεται- να αποτελεί κοινή επιθυμία των δύο πλευρών. Την προσεχή αγωνιστική άλλωστε ακολουθεί ο “τελικός” με τον ουραγό Πλατανιά εντός έδρας, παιχνίδι που θέλουν πάση θυσία να κερδίσουν στην Κέρκυρα, για να μην μπει σε ακόμη μεγαλύτερες περιπέτειες η ομάδα, που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην προτελευταία θέση. Σημειώνεται ότι αυτή είναι η τρίτη αλλαγή προπονητή τη φετινή σεζόν για τους Φαίακες, που είχαν ξεκινήσει τη σεζόν με τον Ελευθερόπουλο, τον οποίο διαδέχτηκε ο Αλέκος Βοσνιάδης.
Όσο για τους υποψήφιους αντικαταστάτες του Τσιώλη, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στη λίστα βρίσκονται τα ονόματα των Άκη Μάντζιου, Ράτκο Ντόστανιτς, Νίκου Αναστόπουλου και Γιάννη Μαντζουράκη.
sdna.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις