Χουάν Φεράντο: “Δύο παιχνίδια στον ίδιο αγώνα”

Ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας του στο πρώτο ημίχρονο αλλά όχι από αυτή της επανάληψης, δήλωσε ο Χουάν Φεράντο μετά το τέλος του αγώνα στο Προάστιο Καρδίτσας όπου ο ΝΠΣ Βόλος κέρδισε τον Α.Ο. Σελλάνων με σκορ 0-1.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ισπανού τεχνικού:

“Ήταν δυο παιχνίδια στον ίδιο αγώνα. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε το κοντρόλ του παιχνιδιού και τις κατάλληλες τοποθετήσεις σε άμυνα και επίθεση. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΑΟ Σελλάνων έπαιξε πάρα πολύ καλό ποδόσφαιρο. Είχε πολύ καλό τρανζίσιον από την άμυνα στην επίθεση και έχασε τρεις καθαρές ευκαιρίες να ισοφαρίσει. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε και ένα δύσκολο γήπεδο αλλά πλέον σκεφτόμαστε τον επόμενο αγώνα με τα Φάρσαλα.
Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα Σέλλανα και τον κόουτς για το πολύ καλό παιχνίδι. Αν η ομάδα συνεχίσει με αυτό το κίνητρο και αυτό το πλάνο παιχνιδιού θα μείνει στην κατηγορία.

Για το αν οι παίχτες του ΝΠΣ επαναπαύτηκαν μετά το γκολ:
“Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε πρόβλημα στο κέντρο καθώς είχαμε έναν παίχτη λιγότερο και δεν εκμεταλλευθήκαμε τους ελεύθερους χώρους.
Δεν τίθεται θέμα χαλάρωσης. Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε με τρία χαφ ενώ στο δεύτερο αποφασίσαμε να ενισχύσουμε την επίθεση. Ηταν μια λάθος απόφαση αλλά δεν αποτελεί δικαιολογία καθώς ο ΑΟ Σελλάνων κοντρόλαρε το παιχνίδι και βρήκε τους χώρους που ήθελε.”

karditsapress.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις