Μπακάλης: Έπρεπε να ακυρωθεί το γκολ της Αναγέννησης

Ο προπονητής του Ρήγα, Λάκης Μπακάλης, υποστηρίζει πως το γκολ της Αναγέννησης Άρτας θα έπρεπε να είχε ακυρωθεί, καθώς προηγήθηκε επιθετικό φάουλ. Αναλυτικά οι δηώσεις του τεχνικού της ομάδας του Βελεστίνου στην εφημερίδα «Θεσσαλία»:…

«Κάναμε καλό ξεκίνημα στο παιχνίδι. Κυκλοφορήσαμε σωστά τη μπάλα και ψάξαμε το γκολ, αλλά χάσαμε την ηρεμία μας. Είχαμε πολλά νεύρα και σε αυτό συνετέλεσαν κάποιες λανθασμένες αποφάσεις του διαιτητή. Μία από αυτές ήταν και στο γκολ της Αναγέννησης που έπρεπε να ακυρωθεί, αφού προηγήθηκε επιθετικό φάουλ στον Μαλάκο. Φοβάμαι πως από εδώ και πέρα θα συναντήσουμε και άλλες περίεργες διαιτησίες και γι’ αυτό δεν πρέπει να πέφτουμε στην παγίδα και να χάνουμε τη συγκέντρωσή μας. Επιβάλλεται να μάθουμε να αντιμετωπίζουμε τέτοιου είδους αντιξοότητες.
Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε ψυχωμένα στον αγωνιστικό χώρο. Ισοφαρίσαμε και μας παρουσιάστηκαν δύο-τρεις καλές φάσεις γκολ παρότι συνολικά ήμασταν κατώτεροι προηγουμένων εμφανίσεων. Πλέον οφείλουμε να κοιτάξουμε μπροστά και το γρηγορότερο δυνατόν να εξασφαλίσουμε και μαθηματικά την παραμονή».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις