Και τώρα οι δυο τους

Α.Ε. Διμηνίου και Γ.Σ. Αλμυρού θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους, με απώτερο σκοπό την κατάκτηση του πρωταθλήματος, της Α’ Ε.Π.Σ.Θ. και την είσοδο τους στον όμιλο τον μπαράζ της Γ’ Εθνικής. Το goalpost.grακτινογραφεί τις δυο ομάδες και σας της παρουσιάζει.

Α.Ε. Διμηνίου: Έστω και την ύστατη στιγμή η Α.Ε.Δ. κατάφερε να κατακτήσει την πρώτη θέση στον Α’ όμιλό με 59 βαθμούς καθώς εκμεταλλεύτηκε εις το έπακρο τις γκέλες της Σκιάθου και είναι μέσα στους στόχους της από την αρχή της χρονιάς( Πρωτάθλημα και κύπελλο). Επίσης η Α.Ε.Δ. διαθέτει την καλύτερη επίθεση και άμυνα και στους 2 ομίλους καθώς έχει 62 γκολ ενεργητικό και μόλις 7 γκολ παθητικό.

Προπονητής Κώστας Παπαστεργίου: Είναι ο άνθρωπος που δημιούργησε το φετινό ροστερ της Α.Ε.Δ. ο καθοδηγητής της ομάδας, εκείνος που διαδέχτηκε τον τέως προπονητή της περσινής ομάδας Στ. Ξηροφώτου και οδήγησε στην πρώτη κατάκτηση κυπέλλου την Α.Ε.Δ. μετά την συνένωση Κεραυνού Σαμπάναγα και Ιάσων Διμηνίου, φέτος κόντρα στον Σαρακηνό.

Η ομάδα: Πλούσιο ροστερ, με πολλές επιλογές και πολύ ποιοτικό θα χαρακτηριζόταν αυτό της Α.Ε.Δ. με αρχηγό της τον Σάββα Μαυρίδη, αλλά και τους Κοντογιάννη, Ζάγκα, Μαυρίδη, Μοράλες, Αναστασίου, Φαρασόπουλο, Βητόπουλο, Αποστολίδη, Τανάγια, Μόσιο, Αξιώτη, Σαμαρά, Σατελιάν, Τσουκάλη, Κ. Ανατολή να είναι μέσα στους Ποδοσφαιριστές με τον μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής την φετινή περίοδο, αλλά φυσικά και τον Φιλατζικιώτη να απουσιάζει λόγο στρατιωτικής θητείας, μια πολύ σημαντική απουσία.

Γ.Σ. Αλμυρού: Την αίγλη περασμένων ετών θέλουν άπαντες να ζήσουν στον Αλμυρό και να καταφέρει η ομάδα τους, την είσοδο στον όμιλο τον μπαράζ της Γ’ Εθνικής με απώτερο στόχο την άνοδο στην συγκεκριμένη κατηγορία. Ο Γυμναστικός φέτος ενισχύθηκε σημαντικά και στις δυο μεταγραφικές περιόδους, ο Γυμναστικός κατέλαβε την πρώτη θέση στον Β’ όμιλο με 57 βαθμούς, ενώ ο συντελεστής είναι 60 γκολ ενεργητικό και 12 παθητικό.

Προπονητής Λευτέρης Καλογήρου: Στόχος της ομάδας ήταν και είναι να παίζει καλό ποδόσφαιρο και να τερματίσει στην πρώτη θέση, ήταν τα λόγια του προπονητή του Γ.Σ. σε ρεπορτάζ του αγώνα Μακρυνίτσας – Γ.Σ. Αλμυρού του goalpost.gr. και σίγουρα καλύφθηκαν πλήρως. H ομάδα του Αλμυρού μπορεί δείχνει ικανή να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Η ομάδα: Ποιοτική ομάδα, με αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές αλλά και παραγωγικούς επιθετικούς καθώς Αντζούρης και Π. Βούλγαρης έχουν 24 τέρματα και οι δύο, ήτοι 12 γκολ ο καθένας. Πλακαρός, Φαράντος, Κρανάς, Κουρτέλης, Γρούνας, Κυριάκος, Τσιάτσιος, Αραπίτσας, Αναστασίου, Τσόγκας, Π. Βούλγαρης, Χειλάς είναι επίσης οι ποδοσφαιριστές με τις περισσότερες συμμετοχές στο φετινό Β’ όμιλο με την ομάδα τους.

Το ταμείο: Σίγουρα ακόμη δεν μπορεί κανείς να χρίσει φαβορί σε μία τέτοια «αγωνιστική» κόντρα, καθώς όλα μπορούν να συμβούν αφού θα είναι 180 λεπτά ή αλλιώς 2 αναμετρήσεις και ο καθένας θα έχει την δυνατότητα να διόρθωση το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα. Αν λοιπόν δεν αλλάξει κάτι, την ερχόμενη Τρίτη 14/4 θα πραγματοποιηθεί η πρώτη αναμέτρηση.

Ρεπορτάζ: Βαλάντης Τάμπας

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις