Ολυμπιακός Β.: «Ευχαριστούμε και συνεχίζουμε ενωμένοι»

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 με την οποία ευχαριστεί τους φιλάθλους που στήριξαν την ομάδα στο παιχνίδι της περασμένης Κυριακής με τον Αστέρα Ιτέας στο Πανθεσσαλικό. Τονίζει πως ενωμένοι όλοι συνεχίζουν την προσπάθεια, ανανεώνοντας το ραντεβού την ερχόμενη Κυριακή στο Βελεστίνο, όπου ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον Ρήγα Φεραίο. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το Δ.Σ. του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ευχαριστεί θερμά τους χιλιάδες οπαδούς μας,  που παρά την βροχή και το μη επιθυμητό αποτέλεσμα της Κυριακής, εμψύχωσαν και χειροκρότησαν τους αθλητές μας.

Είναι εμφανές ότι η αγωνιστική λειτουργία της ομάδας έχει βελτιωθεί. Το κλίμα εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου έχει μεταστραφεί, όπως το πάθος και η έντονη προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας,  που μας έδειξαν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Συνεχίζουμε ενωμένοι περισσότερο από ποτέ και ανανεώνουμε το ραντεβού μας με την αγαπημένη μας ομάδα την ερχόμενη Κυριακή 28 Ιανουαρίου στις 15:00 στο Βελεστίνο, όπου ο Ολυμπιακός Βόλου θα αντιμετωπίσει τον Ρήγα Φεραίο για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις