Την Κυριακή 28/1 ο Α.Σ. Ολυμπιακός Β. κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

Την προσεχή Κυριακή 28/1 στις 11.30 στο κλειστό του ΕΑΚ Βόλου ο Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 θα κόψει την πρωτοχρονιάτική πίτα για όλα τα τμήματα. Η διοίκηση του Ερασιτέχνη εξέδωσε ανανοίνωση στην οποία τονίζονται τα εξής:

«Την Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 11.30, στο κλειστό γυμναστήριο του ΕΑΚ Βόλου, ο ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα για όλα τα τμήματα του.

Η ομάδα ανδρών ποδοσφαίρου, οι γυναίκες και οι άνδρες του τμήματος μπάσκετ, τα εκατοντάδες παιδιά των τμημάτων και ακαδημιών ποδοσφαίρου, βόλεϊ, μπάσκετ, κολύμβησης, άρσης βαρών και πάλης-τζούντο, μαζί με  τους προπονητές τους, τη διοίκηση, τις διοικούσες επιτροπές, τους γονείς, τους φιλάθλους και τους προσκεκλημένους μας, θα συναντηθούν σε ένα εορταστικό κλίμα με πολλές εκπλήξεις.

Στο πλαίσιο της κοπής της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας, που είναι προσφορά  της Αρτοποιίας Ζάχος, όπως κάθε χρόνο, θα υπάρχει ένα δώρο για το νικητή του νομίσματος για κάθε τμήμα.

Θα σταλούν προσκλήσεις στις πολιτικές και αθλητικές αρχές της πόλης μας.

Καλούμε τους αθλητές και τις αθλήτριες όλων των τμημάτων με τους γονείς τους να προσέλθουν στην ετήσια γιορτή της κοπής της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας».

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις