Σ.Φ. Ρήγα Φεραίου: Η νίκη επί του Αμβρυσσέα ήταν μόνο η αρχή

Την προσεχή Κυριακή 28/1 ο Ρήγας Φεραίος υποδέχεται τον Ολυμπιακό Βόλου στο Βελεστίνο, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Ρήγα Φεραίου εξέδωσε ανακοίνωση καλώντας τους φιλάθλους του Βελεστίνου να ενισχύσουν την ομάδα, στην προσπάθεια που θα κάνει για την κατάκτηση της νίκης, απέναντι σε μια δυνατή και έμπειρη ομάδα, όπως είναι ο Ολυμπιακός Βόλου. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το καλοκαίρι κάποιοι μας θεωρούσαν «ξεγραμμένους». Την προηγούμενη εβδομάδα «πεσμένους»… Όμως, φαίνεται πως άπαντες λογάριαζαν χωρίς τον ξενοδόχο. Τον περήφανο και ιστορικό σύλλογο του Βελεστίνου «ΑΣ Ρήγας Φεραίος 1926».

Ως Σύνδεσμος Φιλάθλων Ρήγα Φεραίου, πιστεύουμε ακράδαντα στις δυνατότητες της ομάδας και πως η νίκη επί του Αμβρυσσέα Διστόμου ήταν μόνο η αρχή, στη μάχη για την ανατροπή των δεδομένων.

Την Κυριακή η ομάδα  έχει μπροστά της ακόμα ένα κομβικό και δύσκολο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό Βόλου, του δικού μας Λάκη Μπακάλη και ο κόσμος του Βελεστίνου καλείται να δημιουργήσει μία ατμόσφαιρα από τα παλιά, πάντα σε φίλαθλα πλαίσια, ώστε να στηρίξει τους ποδοσφαιριστές για άλλο ένα μεγάλο αποτέλεσμα.

Όπως έχουμε αναφέρει ξανά: Tίποτα δεν τελειώνει αν δεν το πει πρώτα ο Ρήγας Φεραίος και το Βελεστίνο».

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις