Σάρωσαν πρωτιές και μετάλλια οι αθλητές του ΕΟΣ Βόλου

Από τον ΕΟΣ Βόλου διοργανώθηκε το 1ο Κύπελλο Ελλάδος με Πανελλήνια συμμετοχή στο Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου την 20 και 21 Ιανουαρίου 2018.Οι καιρικές συνθήκες επέβαλαν την διεξαγωγή δύο αγωνισμάτων τεχνικής κατάβασης και όχι γιγαντιαίας  όπου και συμμετείχαν 131 αθλητές από όλα τα Σωματεία της Ελλάδος που καλλιεργούν το άθλημα της Χιονοδρομίας. Το Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου ήταν πανέτοιμο και υποδέχθηκε τους καλύτερους αθλητές της Ελλάδος  ηλικίας από δεκατριών έως και δεκαέξι ετών. Είναι ο πρώτος από τους δύο αγώνες που η Ελληνική Ομοσπονδία Χιονοδρομίας έχει αναθέσει στον ΕΟΣ Βόλου τη διοργάνωσή τους,  των κατηγοριών παίδες 1 – παίδες 2, κορασίδες 1 – κορασίδες 2.

Ο Πρόεδρος του ΕΟΣ Βόλου Γιώργος Καλτσογιάννης εξέφρασε την μεγάλη του ικανοποίηση για την απόλυτη επιτυχία της δύσκολης διοργάνωσης  και τις ευχαριστίες του για την συνδρομή και την προσφορά των στελεχών του ΕΟΣ Βόλου και του Χ.Κ Πηλίου που με απαράμιλλη διάθεση προσφοράς και ηρωική αντοχή παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες ανταποκρίθηκαν στα απαιτητικά καθήκοντα του αγώνα.  Οι αθλητές του ΕΟΣ Βόλου διέπρεψαν κατακτώντας κύπελλα και μετάλλια παρότι υπήρχε μεγάλος ανταγωνισμός και έτσι επιβραβεύτηκαν οι κόποι και οι προσπάθειες που κατέβαλλαν τόσο αυτοί όσο και οι προπονητές τους.

Την 20-1-2018 οι αθλητές του ΕΟΣ Βόλου έλαβαν τις εξής θέσεις:

Τεχνική Κατάβαση

Κατηγορία κορασίδων 2

10η Κοσμοπούλου Δανάη, 13η Τσούκα Άννα-Ελένη, 14η Καλτσογιάννη Μαρία-Νικολέτα.

Κατηγορία παίδων 2

4ος Ασβεστάς Δημήτριος και 6ος Δημητρώφ Απόστολος – Πέτρος. Επίσης συμμετείχε ο αθλητής Τζώρτζης Χρήστος-Μιχαήλ.

 Κατηγορία κορασίδων 1

1η  Δημητρώφ Ευρυδίκη, 3η Ασβεστά Άννα, 4η  Καλτσογιάννη Ρεγγίνα-Ελευθερία και 12η Μακρυγιάννη Δήμητρα. Επίσης συμμετείχε η αθλήτρια Αλεξοπούλου Αικατερίνη.

Κατηγορία παίδων 1

1ος Κορολής Βασίλειος και 16ος Γκοντούρας Βασίλειος. Επίσης συμμετείχαν οι αθλητές Κλαψόπουλος  Γεώργιος, Παπακρίβος Βασίλειος – Εμμανουήλ και Στραπάτσας Κωνσταντίνος.

Την 21-1-2018 οι αθλητές του ΕΟΣ Βόλου έλαβαν τις εξής θέσεις:

Τεχνική Κατάβαση

Κατηγορία κορασίδων 2

2η Καλτσογιάννη Μαρία-Νικολέτα και 9η Κοσμοπούλου Δανάη. Επίσης συμμετείχε η αθλήτρια Τσούκα Άννα-Ελένη.

Κατηγορία παίδων 2

4ος Τζώρτζης Χρήστος-Μιχαήλ, 5ος  Δημητρώφ Απόστολος – Πέτρος και 6ος Τζίμας Νικήτας.  Κατηγορία κορασίδων 1

1η  Δημητρώφ Ευρυδίκη, 2η Ασβεστά Άννα, 3η  Καλτσογιάννη Ρεγγίνα-Ελευθερία και 22η Αλεξοπούλου Αικατερίνη. Επίσης συμμετείχε η αθλήτρια Μακρυγιάννη Δήμητρα.

Κατηγορία παίδων 1

5ος Παπακρίβος Βασίλειος– Εμμανουήλ και  13ος Γκοντούρας Βασίλειος. Επίσης συμμετείχαν οι αθλητές Στραπάτσας Κωνσταντίνος, Κορολής Βασίλειος και  Κλαψόπουλος  Γεώργιος.

Το ΔΣ του ΕΟΣ Βόλου εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες αθλητές και στους προπονητές τους για την εντυπωσιακή εμφάνισή τους και ευχαριστεί θερμά τα στελέχη του αγώνα, την εταιρεία Κενταύρων Όρος Α.Ε και την Περιφέρεια Θεσσαλίας για την συνδρομή τους στην επιτυχή διεξαγωγή των αγώνων.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις