Ραγδαίες οι εξελίξεις στον Παναιγιάλειο!

Οι παίκτες του Παναιγιάλειου έχουν ξεχάσει το χρώμα του χρήματος και δηλώνουν αποφασισμένοι να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους. Με ανακοίνωση που εξέδωσαν την Τρίτη (23/1) αναφέρουν πως αν δεν τους κατατεθούν τα χρήματα που τους οφείλονται έως την Πέμπτη τότε δεν θα παίξουν κόντρα στον Απόλλωνα Πόντου, θέτοντας όλους προ των ευθυνών τους.

Θυμίζουμε πως αν δεν κατέβει η ομάδα σε τρία παιχνίδια, τότε αυτόματα αποβάλλεται από την Football League. Δεν αποκλείεται όμως να υπάρξουν εξελίξεις νωρίτερα, εφόσον η διοίκηση δεν προχωρήσει σε πληρωμές.

Η ανακοίνωση των παικτών αναφέρει:

«Για την ιστορία του συλλόγου και την αξιοπρεπή πορεία του τα τελευταία χρόνια στα ποδοσφαιρικά δρώμενα, εμείς, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, θέλουμε να ενημερώσουμε τον φίλαθλο κόσμο ότι η υπομονή μας εξαντλήθηκε.

Έχουμε ακούσει πολλές υποσχέσεις και έχουμε δείξει μεγάλη ανοχή και αντοχή τον τελευταίο καιρό, αλλά δίχως αποτέλεσμα. Παρακολουθώντας τις εξελίξεις τον τελευταίο καιρό (προσφυγές, αποχωρήσεις) δεν μπορούμε άλλο να αρκεστούμε στην υπομονή.

Εάν μέχρι την Πέμπτη, 25 Ιανουαρίου, δεν κατατεθούν τα χρήματα που μας οφείλονται, δηλώνουμε πως δεν θα πάμε να αγωνιστούμε την προσεχή Κυριακή με τον Απόλλωνα Πόντου.

Σεβόμενοι την ομάδα και με γνώμονα πάντα την μεγάλη ιστορία του συλλόγου, θέτουμε όλους προ των ευθυνών τους. Οι ποδοσφαιριστές του Παναιγιαλείου».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις