Κοντοές: «Τιμή μου να παίξω στην πιο ιστορική ομάδα του Βόλου»

Την πρώτη του προπόνηση με τη φανέλα της Νίκης πραγματοποίησε χθες (23/01) το απόγευμα ο Παναγιώτης Κοντοές. Λίγο πριν την έναρξή της ο νεοαποκτηθείς ποδοσφαιριστής έκανε δηλώσεις στην εφημερίδα «Θεσσαλία», θέτοντας τους στόχους του με τη Νίκη ενώ αναφέρθηκε και στις πρώτες του εντυπώσεις από τη νέα του ομάδα.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Παναγιώτη Κοντοέ στην εφημερίδα Θεσσαλία:

Για το πώς αισθάνεται που θα παίξει στη Νίκη: «Είναι τιμή μου να παίξω στην πιο ιστορική ομάδα του Βόλου, αλλά και γενικά σε μια ιστορική ομάδα. Θα δώσω το 100% για να πραγματοποιήσουμε τους στόχους μας».
Για τους λόγους που αποδέχθηκε την πρόταση της Νίκης: «Σίγουρα είναι η ιστορία της και ότι διαθέτει ένα βαρύ όνομα. Έχω ακούσει τα καλύτερα λόγια από άλλα παιδιά. Ο σύλλογος διαθέτει εξαιρετικές εγκαταστάσεις και αυτός ήταν ένας ακόμη λόγος για να έρθω».
Για τις πρώτες του εντυπώσεις από τη νέα του ομάδα: «Όλα είναι μια χαρά. Τώρα χρειάζεται πολλή δουλειά για να τα καταφέρουμε».
Για το αν συμβουλεύτηκε τον ξάδελφό του, Γιάννη Κοντοέ: «Η αλήθεια είναι ότι μου δίνει συμβουλές ως μεγαλύτερος. Για τη Νίκη δεν μιλήσαμε, αλλά θα μιλήσω σίγουρα μαζί του και θα του πω τις εντυπώσεις μου».
Για τους στόχους που έχει με τη Νίκη: «Μακάρι να βγούμε και πρώτοι, αλλά δεν ξέρω γιατί είναι δύσκολο. Το πιο εφικτό είναι η δεύτερη θέση και πιστεύω ότι θα το πετύχουμε. Γενικά θα ήθελα να φτάσω όσο πιο ψηλά γίνεται με τη Νίκη».
Για το πού του αρέσει να αγωνίζεται: «Είμαι σέντερ μπακ και μπορώ να αγωνιστώ στο κέντρο της άμυνας είτε δεξιά είτε αριστερά με την ίδια ευκολία».
Για το μήνυμα που θέλει να στείλει στον κόσμο: «Όσο γίνεται περισσότερο να έρχεται στο γήπεδο να μας υποστηρίζει. Στη Νίκη γίνεται πολύ καλή δουλειά και τα αποτελέσματα θα φανούν πολύ γρήγορα».

πηγή φωτό: “Θεσσαλία”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις