Ολοκληρώνει τις εργασίες στο Ορφανοτροφείο Βόλου η ΠΑΕ Ολυμπιακός

Το Ορφανοτροφείο του Βόλου θα επισκεφτεί αύριο Μ. Τετάρτη στις 11 το πρωί η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, η οποία με τη βοήθεια εθελοντών και χορηγών της ομάδας, θα ολοκληρώσουν τις εργασίες που είχαν ξεκινήσει πριν από ορισμένους μήνες και αφορούσαν την ανακαίνιση των χώρων του ιδρύματος. Θα τοποθετηθούν ερμάρια…

…στα δωμάτια των παιδιών που φιλοξενούνται στο Ορφανοτροφείο, ενώ θα ανακαινιστούν και τα ρολά στα παράθυρα του ιδρύματος.
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός δεν ξεχνά τα παιδιά του Ορφανοτροφείου και προσπαθεί με τις δυνάμεις που διαθέτει να κάνει ακόμη καλύτερη τη διαμονή τους στο ίδρυμα.
Επίσης, από αύριο Μ. Τετάρτη μέχρι και το Μ. Σάββατο θα λειτουργεί καθημερινά η μπουτίκ της ΠΑΕ στο ΕΑΚ του Βόλου για τις πασχαλινές αγορές των φιλάθλων του Ολυμπιακού. Θυμίζουμε, πως όσοι αγοράσουν εισιτήριο διαρκείας για τα πλέι οφ παίρνουν και μία δωροεπιταγή δέκα ευρώ για αγορές από την μπουτίκ.
Η μπουτίκ του Ολυμπιακού θα είναι ανοιχτή Μ. Τετάρτη-Μ. Παρασκευή από τις 10 το πρωί έως τις 8 το βράδυ, ενώ το Μ. Σαββάτο θα λειτουργήσει από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 2 το μεσημέρι.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις