Ιορδανίδης: «Χρωστάμε… κάτι στη Θήβα»

Στον «Βόλος 98.6 FM» και στην εκπομπή ”CLASSICO” φιλοξενήθηκε ο Γιώργος Ιορδανίδης όπου αναφέρθηκε τόσο στο νικηφόρο παιχνίδι της Νίκης στα Φάρσαλα, όσο και στο επόμενο με τη Θήβα στο Πανθεσσαλικό. Ο κυανόλευκος μεσοεπιθετικός τόνισε πως η ομάδα του χρωστάει κάτι στη Θήβα, καθώς στο ματς του πρώτου γύρου η Νίκη είχε αδικηθεί (ακυρωθέν γκολ), με αποτέλεσμα να απολέσει δύο πολύτιμους βαθμούς.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Γιώργου Ιορδανίδη στον “Βόλος 98.6 FM”

Για τον νικηφόρο αγώνα στα Φάρσαλα

«Ήταν ένα ματς υπό δύσκολες συνθήκες. Καμία ομάδα δεν τα έχει παρατήσει και το λέω αυτό γιατί ακόμη και ο Αχιλλέας Φαρσάλων που βρίσκεται βαθμολογικά πολύ χαμηλά, το παλέψανε το ματς και θα παλέψουν και τα επόμενα. Αυτό δείχνει ότι κανένα παιχνίδι δεν θα είναι εύκολο. Το γήπεδο ήταν σε κακή κατάσταση όμως εμείς, στο πρώτο ημίχρονο, δείξαμε αποφασιστικότητα, ακολουθήσαμε κατά γράμμα τις οδηγίες των προπονητών που ήταν να μπούμε από την αρχή δυνατά και να πετύχουμε ένα γρήγορο γκολ. Όντως μπήκαμε δυνατά, χάσαμε δύο καλές ευκαιρίες, καταφέραμε κάναμε το 0-1 πέτυχε και ο Τζιώρας το 0-2 και πιστέψαμε ότι καθαρίσαμε το ματς από το ημίχρονο. Στην επανάληψη δεν μπήκαμε και τόσο καλά, χάσαμε κάποιες μονομαχίες αλλά σημασία έχει ότι πήραμε το αποτέλεσμα. Έτσι όπως είναι τα πράγματα, σημασία έχουν οι τρεις βαθμοί ώστε να παραμείνουμε στον στόχο»

Για το γκολ που πέτυχε

«Μου έκανε καλή πάσα ο Γενιτσαρίδης, έκανα σωστά το κοντρόλ και το σουτ με το αριστερό που επιχείρησα βρήκε στόχο»

Για το κυριακάτικο ματς με τη Θήβα και αν αισθάνεται ότι η ομάδα «χρωστάει» κάτι στον αντίπαλο

«Πιστεύω ότι στο πρώτο παιχνίδι με τη Θήβα αδικηθήκαμε γιατί μας ακυρώσανε κανονικό γκολ. Μπορεί να μην ήμασταν τόσο καλοί αλλά αδικήσαμε τους ίδιους μας τους εαυτούς, την ομάδα και τον κόσμο. Είναι αμαρτία να παλεύεις και να σου ακυρώνουν καθαρό γκολ. Οπότε όντως χρωστάμε κάτι και με τον κόσμο που θα είναι δίπλα μας, όπως κάθε φορά, θα δώσουμε τα πάντα για να κερδίσουμε».

Για τον αγώνα της διοίκησης

«Η διοίκηση μας παρέχει τα πάντα. Το φαγητό μας, στο οικονομικό είμαστε πολύ καλά. Η διοίκηση κάνει τον δικό της αγώνα και πρέπει να την ανταμείψουμε με μία ακόμη νίκη»

Για τους λόγους που ελπίζει να δώσει κάτι η 2η θέση

«Επειδή στην Ελλάδα πολλά γίνονται και δεν ξέρουμε τι θα γίνει το καλοκαίρι, εμείς θέλουμε να κατακτήσουμε τη 2η θέση, μιας και για την πρώτη δεν προλαβαίνουμε, ώστε να κερδίσουμε οποιαδήποτε αλλαγή στις κατηγορίες που μπορεί να προκύψει».

Για το τι έχει αλλάξει και η ομάδα έχτισε ένα σερί τεσσάρων νικών

«Αυτό που έχει αλλάξει κυρίως είναι η ψυχολογία. Η μία νίκη έφερνε την άλλη, βλέπουμε κάθε φορά το επόμενο παιχνίδι κι έτσι προχωράμε. Να προσθέσουμε και την καλή δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις, οπότε το σερί νικών ήρθε φυσιολογικά».

Για τα πράγματα που έχουν αλλάξει σε σχέση με το προηγούμενο πέρασμά του από τη Νίκη

«Και στο προηγούμενό μου πέρασμα από την ομάδα, με διοίκηση του κ. Βούλγαρη, δεν μπορώ να πω πως δεν υπήρχε οργάνωση αλλά τώρα, επειδή είμαστε στο Πανθεσσαλικό οι συνθήκες είναι καλύτερες. Σ’ αυτό έχει συμβάλει και η παρουσία του κ. Μπούις που έχει φέρει και μία διαφορετική φιλοσοφία ως ξένος προπονητής. Όλα αυτά άλλαξαν προς το καλύτερο τα πράγματα»

Το κάλεσμα στον κόσμο της Νίκης

«Θα ήθελα να καλέσω τον κόσμο στο γήπεδο να σταθεί όπως σε κάθε ματς δίπλα μας. Στο ματς με τη Θήβα τους θέλουμε ακόμη περισσότερο γιατί είναι ένα δύσκολο ματς, όπως θα είναι και όλα τα επόμενα».

Απομαγνητοφώνηση: goalpost.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις