Δεν παίζει ο Κιπτίου με Γ.Σ. Αλμυρού στο ματς με Διγενή

Στην 3η θέση του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας βρίσκεται ο Γ.Σ. Αλμυρού, ο οποίος την περασμένη Κυριακή… φιλοδώρησε με πέντε γκολ το Βελούχι. Την προσεχή αγωνιστική ο ΓΣΑ θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον Διγενή στο γήπεδο της Οιχαλίας, μια ομάδα που βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού, χωρίς όμως να έχει παρατήσει την προσπάθεια, παλεύοντας όλα τα παιχνίδια.

Ο Διγενής στηρίζεται στην έδρα του, καθώς από τους 12 βαθμούς που έχει στο ενεργητικό του, τους 11 τους έχει κατακτήσει εντός έδρας.

Ο Κώστας Σταματίου δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Κώστα Κιπτίου, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στο γόνατο.

Το δελτίο του νεοαποκτηθέντα Βαγγέλη Τσιουρή είναι έτοιμο και ο νεαρός επιθετικός τέθηκε στη διάθεση της τεχνική ηγεσίας για την κυριακάτικη αναμέτρηση.

Η προετοιμασία συνεχίστηκε σήμερα Πέμπτη με απογευματινή προπόνηση, με τον Κώστα Σταματίου να καταστρώνει τα αγωνιστικά πλάνα, για το πώς θα παρατάξει την ομάδα κόντρα στον Διγενή.

Στον Αλμυρό είναι ικανοποιημένοι από την προσπάθεια που καταβάλουν όλοι οι ποδοσφαιριστές, ενώ αξίζει να αναφέρουμε, πως στο παιχνίδι με το Βελούχι ντεμπούτο με γκολ έκαναν οι Άρης Μιχάλης και Θανάσης Μπριμπίλης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις