Στην προεθνική Νεανίδων η Καλοποδά της Αργούς

Άλλη μιά τιμητική πρόσκληση για τον ΑΣ ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ, η πρόσκληση  της Μαριάννας Καλαποδά στη συγκεντρωτική προπόνηση της προεθνικής νεανίδων, την Τρίτη  30/1/2018 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, η οποία έρχεται να προστεθεί σε αυτές  των πρώην αθλητιών του, Λίδας Κάστανου, Βασιλικής  Διάλλα  και Μαρίας Τσιτσιγιάννη. Το γεγονός ότι σε σχετικό χρονικό διάστημα που λειτουργεί ο σύλλογος της ΑΡΓΟΥΣ, υπάρχουν τόσσες πολλές προσκλήσεις στελέχωσης εθνικών ομάδων με αθλήτριές του, κάνει τους ανθρώπους του συλλόγου ιδιαίτερα περιχαρείς, καθόσον βλέπουν τους κόπους τους να πιάνουν τόπο προς όφελος των παιδιών του.
 
ΕΥΚΟΛΗ ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΗΣ ΑΡΓΟΥΣ ΜΕ 3-0 ΕΠΙ ΤΟΥ ΑΣ ΙΤΕΑΣ
Μετά την ήττα της προηγούμενης εβδομάδας στην Ελασσόνα, η ομάδα των γυναικών επανήλθε στις νίκες το Σάββατο με την εντός έδρας επικράτηση επι του ΑΣ ΙΤΕΑΣ. Η Βολιώτικη ομάδα επικράτησε εύκολα με 3-0 σετ , χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερες δυσκολίες. Ο προπονητής της ΑΡΓΟΥΣ είχε τη ευκαιρία να χρησιμοποιήσει όλες τις παίκτριες που είχε στη διάθεσή του.
Τα σετ: 25-18, 25-18,25-9
ΑΣ ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ : (ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ-ΖΑΦΕΙΡΙΟΥ) ΤΑΣΟΥ, ΣΤΑΥΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΓΕΩΡΓΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ, ΧΑΡΧΑΡΗ, ΦΙΛΙΠΠΙΔΗ, ΚΑΛΑΠΟΔΑ , ΓΙΑΝΝΕΤΑΚΗ, ΧΕΙΜΑΡΑ, ΣΟΥΦΛΗ, ΠΩΠΟΥ, ΠΑΠΑΡΑ, ΓΕΡΟΛΥΜΑΤΟΥ
Διαιτητές του αγώνα : Παρασκευάς Θ,Κολτσίδας Ε,Βαρελόπουλος Ε
ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ Η ΟΜΑΔΑ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΤΗΣ ΑΡΓΟΥΣ  ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ ΜΕ 3-0 ΣΕΤ
 
Μετά την εκτός έδρας νίκη επί της ΝΙΚΗΣ  ΒΟΛΟΥ  την προηγούμενη εβδομάδα , η ΑΡΓΩ  βρίσκεται  σε  τροχιά πρόκρισης στις 16 καλύτερερες ομάδες της περιφέρειας, αφού πλέον η κατάσταση με τις τρείς ομάδες που θα πάρουν το εισητήριο αχίζει να ξεκαθαρίζει. Στο παιχνίδι που έγινε στις 14 Ιανουαρίου , η ΑΡΓΩ είχε εύκολο έργο  παρά την απουσία της Μαριάννας Καλαποδά που έμεινε εκτός αγώνα λόγω τραυματισμού και  πήρε καθαρή νίκη με 3-0 σετ, που της δίνει κατά πάσα πιθανότητα την πρόκριση στην επόμενη φάση. Στα αξιοσημείωτα του αγώνα η πολύ καλή απόδοση της  Παίλα  Χρ (7 άσσοι) που αντικατέστησε επάξια την τραυματία Καλαποδά.
Τα σετ  του αγώνα 18-25,18-25,10-25
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ  (Γαλαζούλας) Σταφυλαράκη, Μαντζαβίνου, Τρίχα, Καρατάσιου, Ζηργάνου,Μπέτα, Στεργιοπούλου, Πούλιου, Βαταμίδου, Δωσά, Γαιτάνη, Νίκου, Μέλλιου, Καφαντάρη.
 ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ: (Σταθόποuλος-Ζαφειρίου) Γεωργουλοπούλου, Καλαποδά, Φιλιππίδη, Χειμάρα, Σουφλή, Πώπου, Παπάρα, Αμυγδαλοπούλου Παίλα.
 Βαθμολογία:
ΑΕ ΛΑΡΙΣΑΣ                  15β   (17-7 σετ)  6 αγώνες
Α.Σ.ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ           14β  (17-7 σετ)  5 αγώνες
ΑΘΛΕΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ          12β (13-7 σετ)  6 αγώνες
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ                   6β  (8-12σετ)  6 αγώνες
Φ.Σ.ΑΜΠΕΛΩΝΑ               4β  (5-15 σετ)  6 αγώνες
ΑΜΙΛΛΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ         0β  (0-15 σετ)   5 αγώνες
ΝΙΚΗ ΜΕ 3-0 ΟΙ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ  Α΄ ΤΗΣ ΑΡΓΟΥΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΓΣ ΒΟΛΟΥ
Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η ομάδα παγκορασίδων Α΄του ΑΣ ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ. Τα κορίτσια της ΑΡΓΟΥΣ  με πολύ καλή απόδοση δεν συνάντησαν δυσκολίες  και κέρδισαν με 3-0 σετ την ομάδα του ΓΣ ΒΟΛΟΥ. Ο αγώνας έγινε την Κυριακή στο κλειστό ΒΑΚΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ  στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος παγκορασίδων. Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ –ΓΣ ΑΛΜΥΡΟΥ 0-3 σετ.
Τα σετ  του αγώνα 25-11,25-7,25-18
Δελτίο Τύπο ΑΣ Αργώ Βόλου

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις