Εύκολο έργο με Αχιλλέα Φαρσάλων έχει σήμερα ο ΝΠΣ Βόλος (pregame)

Ανοίγει σήμερα η αυλαία της 17ης αγωνιστικής στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής με τον ΝΠΣ Βόλος να φιλοξενεί στη Νεάπολη τον Αχιλλέα Φαρσάλων. Θεωρητικά οι «κυανέρυθροι» θα έχουν εύκολο έργο απέναντι σε μία από τις ασθενέστερες ομάδες του φετινού πρωταθλήματος. Λογικά θα επιδιώξουν να επιβάλουν από την αρχή τον ρυθμό τους με στόχο ένα γρήγορο γκολ, ώστε στη συνέχεια να γίνει πιο εύκολο το έργο τους στον αγωνιστικό χώρο.

Η προετοιμασία τους ολοκληρώθηκε χθες, με τον προπονητή Χουάν Φεράντο να ανακοινώνει τα ονόματα των 19 ποδοσφαιριστών που απαρτίζουν την αποστολή. Αυτοί είναι οι: Μπουργάνης, Κραβαρίτης, Ντόσης, Ζέρης, Ντεντάκης, Γκαλίτσιος, Τζελίδης, Παπαδόπουλος, Καμπαγιέρο, Πιαστόπουλος, Πίτου Γκαρσία, Πέντα, Δεμηρτζόγλου, Ηλιόπουλος, Μελισσόπουλος, Μηλιώτης, Κολλάς, Μάντζης, Σαλαμούρας.

Ο Ευστράτιος Σουλίδης από την ΕΠΣ Κοζάνης, ορίστηκε από την ΚΕΔ να διευθύνει τον σημερινό αγώνα. Βοηθοί του θα είναι οι κ.κ. Αλέξανδρος Μπαλιάγκας και Φώτης Εμμανουήλ επίσης από την ΕΠΣ Κοζάνης. Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο κ. Αλέξανδρος Κόκκαλης από την ΕΠΣ Τρικάλων.

Από τη διοίκηση του ΝΠΣ Βόλος υπενθυμίζεται ότι οι κάτοχοι κάρτας μέλους θα εισέρχονται από την Θύρα 2 του γηπέδου (οδός Ύδρας) αλλά και από τη Θύρα 1 (οδός Ευστρατίου Αργέντη) ενώ θα μπορούν να χρησιμοποιούν και τα πάρκινγκ του σταδίου. Οι γυναίκες και τα παιδιά θα εισέρχονται δωρεάν από τη θύρα 1.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις