Για την τρίτη νίκη ο Ολυμπιακός Β. σήμερα με Παναθηναϊκό

Με οδηγό την πολύ καλή εμφάνιση κόντρα στον Παναθλητικό, όπου ο Ολυμπιακός Βόλου σημείωσε την δεύτερη φετινή του νίκη στο πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής κατηγορίας μπάσκετ γυναικών, οι «ερυθρόλευκες» αντιμετωπίζουν σήμερα Σάββατο 27/1 στο κλειστό της Λεωφόρου «Παύλος Γιαννακόπουλος» τον Παναθηναϊκό. Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και είναι το ακλόνητο φαβορί, απέναντι στην πιο αδύναμη ομάδα και ουραγό του πρωταθλήματος.

Κόντρα στον Παναθλητικό την περασμένη Κυριακή ο Ολυμπιακός έδειξε το καλό του πρόσωπο σε μια καθοριστική στιγμή και πήρε το πολύτιμο ροζ φύλλο. Αυτό ευχαρίστησε ασφαλώς τον προπονητή Μιχάλη Καπουρνιώτη και τον συνεργάτη του, Μάριο Μπορίνο, οι οποίοι είδαν αρκετές παίκτριες να φτάνουν σε υψηλά στάνταρ απόδοσης. Από τη μια μεριά η Σερίζ Ουίλιαμς ήταν εκθαμβωτική με 23 πόντους και 20 ριμπάουντ, ενώ από την άλλη η Άννα Ταντουρόφσκα πραγματοποίησε την καλύτερη φετινή της εμφάνιση με καθοριστικά τρίποντα στο τέλος της αναμέτρησης.

Το μοναδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει το προπονητικό τιμ είναι η Ραφαέλα Σουλτάνη που τραυματίστηκε στη γάμπα την προηγούμενη Κυριακή.

Το πρόγραμμα
Σάββατο 27/1
14.30 Νίκη Λευκ.-Ολυμπιακός Π.
14.00 Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός Β.

Κυριακή 28/1
13.00 Πρωτέας-Φάρος
14.00 Παναθλητικός-ΠΑΟΚ
14.30 Αθηναϊκός-Δάφνη
13.00 Πανιώνιος-Εσπερίδες

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις