Ρονάλντο: «Θέλω να μείνω στη Ρεάλ»

Αν και το τελευταίο διάστημα πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που τον θέλουν δυσαρεστημένο και έτοιμο να φύγει από τη Ρεάλ Μαδρίτης, εντούτοις ο Κριστιάνο Ρονάλντο… σκέφτεται διαφορετικά.
Κατά τη διάρκεια της παραλαβής του βραβείου του από κινεζικό Μέσο, ως ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής του 2017, ο CR7 (με… φουσκωμένο το μάτι από το χτύπημα που δέχθηκε προ ημερών) ξεκαθάρισε πως δεν σκοπεύει να φύγει από τη βασίλισσα, αφού νιώθει σα το σπίτι του!
«Φυσικά και θέλω να μείνω εδώ, στη Ρεάλ Μαδρίτης! Ζω στην πόλη από το 2009, αγαπώ τον καιρό, τον κόσμο… Η Μαδρίτη είναι κοντά στην Πορτογαλία όπου μπορώ να πάω και με το αυτοκίνητο. Η Ισπανία είναι υπέροχη χώρα, την αγαπώ και αγαπώ το κλαμπ που βρίσκομαι τώρα».
Ερωτηθείς για τη βαθιά κρίση που βιώνει φέτος η Ρεάλ Μαδρίτης: «Είμαστε σε μία πολύ δύσκολη κατάσταση, αλλά δεν τα παρατάμε. Είμαστε Ρεάλ.. Είμαστε ιδιαίτερα απογοητευμένοι με το πώς κυλά ως τώρα η σεζόν, αλλά είναι ακόμα νωρίς. Υπάρχει το Champions League. Αν το κατακτήσουμε, όλοι θα λένε πόσο υπέροχη σεζόν είχαμε που στεφθήκαμε πρωταθλητές Ευρώπης».
Για το ότι ισοφάρισε τις Χρυσές Μπάλες του Μέσι (5 έκαστος) και αν θα μπορέσει να διεκδικήσει του χρόνου την έκτη: «Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, ποτέ δεν περίμενα πως θα μπορούσα να κατακτήσω τόσες πολλές Χρυσές Μπάλες. Ακόμα κι αν δεν κερδίσω ποτέ ξανά ανάλογο βραβείο, θα συνεχίσω να αισθάνομαι πολύ περήφανος. Προφανώς η φιλοδοξία μου είναι να κατακτήσω όσο το δυνατόν περισσότερα ατομικά και ομαδικά τρόπαια, αλλά δεν είμαι… κολλημένος με τη Χρυσή Μπάλα. Είναι πολύ ωραίο που είχα τη τιμή όλα αυτά τα χρόνια να μοιράζομαι το βραβείο με τον Λιονέλ Μέσι, έναν τόσο μεγάλο παίκτη».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις