Δυσφορία στον ΠΑΟΚ για τον ορισμό των διαιτητών με Παναθλητικό

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει αύριο Κυριακή τον Παναθλητικό για το πρωτάθλημα μπάσκετ τη Α1 Εθνικής κατηγορίας των γυναικών, με στον «δικέφαλο του Βορρά» υπάρχει έντονη δυσφορία και προβληματισμός για τους διαιτητές του αγώνα.
Ο ορισμός του διαιτητικού δίδυμου Φουτζίλα-Σιταρίδη για το αυριανό παιχνίδι με τον Παναθλητικό Συκεών έχει θορυβήσει τον ΠΑΟΚ.
Αιτία του προβληματισμού και της δυσφορίας είναι το γεγονός ότι το συγκεκριμένο δίδυμο έχει πάρει… εργολαβία το συγκεκριμένο ματς τα τελευταία χρόνια.
Ο Φουτζήλας έχει σφυρίξει δύο φορές ενώ ο Σιταρίδης τέσσερις στο πρόσφατο παρελθόν, με όλες τις διαιτησίες τους να έχουν αφήσει παραπονούμενο τον ΠΑΟΚ, ασχέτως αποτελέσματος.
Την περσινή σεζόν ο Δικέφαλος πήρε το ματς στις Συκιές με 63-64 με τους διαιτητές να σφυρίζουν φάουλ για τρεις βολές σε νεκρό χρόνο και να δίνουν τη δυνατότητα στις γηπεδούχες να στείλουν τον αγώνα στην παράταση.
Η ομάδα του Βασίλη Μασλαρινού δε συνηθίζει να ασχολείται με αντίστοιχα ζητήματα στους αγώνες της αλλά δεν προτίθεται να αφήσει ανυπεράσπιστο τον κόπο των αθλητριών της μέσα στο παρκέ.
Ο Παναθλητικός Συκεών διαμαρτύρεται για τη διαιτησία του πρόσφατου εκτός έδρας αγώνα του την περασμένη Κυριακή με τον Ολυμπιακό Βόλου, δημοσιοποιώντας επιλεγμένα στιγμιότυπα από την εν λόγω αναμέτρηση, σ’ ένα παιχνίδι όπου ο Ολυμπιακός ήταν η ομάδα που αδικήθηκε κατάφωρα από τη διαιτησία και αυτός δικαιούται να διαμαρτύρεται. Στον ΠΑΟΚ θεωρούν πως η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Παναθλητικός για τη διαιτησία του αγώνα με τον Ολυμπιακού Βόλου είναι μια προσπάθεια να δημιουργήσει κλίμα ενόψει της αναμέτρησης κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις