Στα τελικά του πρωταθλήματος πόλο Νέων Ανδρών ο Ο.Υ.Κ.Β.

Μία ακόμη μεγάλη επιτυχία πανηγύρισε ο Ο.Υ.Κ. Βόλου με την πρόκρισή του στα τελικά του Πανελληνίου πρωταθλήματος πόλο Νέων Ανδρών. Το συγκρότημα των Ζαφείρη Μαρινάγη και Γιώργου Ντόνα κατέκτησε με άνεση την 1η θέση στον 5ο όμιλο της ημιτελικής φάσης που φιλοξενήθηκε στο κολυμβητήριο…

…της Νέας Ιωνίας «Βασίλης Πολύμερος». Στον αντίποδα, μόνο θλίψη προκάλεσε στους φίλους του αθλήματος το γεγονός ότι ο ΝΟΒΑ δεν κατέβηκε στους αγώνες.
Ο Ο.Υ.Κ.Β. πήρε στα «χαρτιά» με 5-0 το παιχνίδι της πρεμιέρας με τον ΝΟΒΑ, ενώ κέρδισε 14-8 τον Ν.Ο. Λάρισας. Στη συνέχεια επικράτησε του Απόλλο (πρώην Άθως Χαλκιδικής) με σκορ 15-7. Ως δεύτερος προκρίθηκε και ο Απόλλο, καθώς κέρδισε με 7-6 τον Ν.Ο. Λάρισας.
Με την επιτυχία του αυτή ο Ο.Υ.Κ.Β. συγκαταλέγεται στα 10 κορυφαία συγκροτήματα της χώρας όσον αφορά τη συγκεκριμένη ηλικιακή κατηγορία και πλέον βάζει… πλώρη για ψηλότερα.
Το σκουφάκι του Ο.Υ.Κ.Β. στην ημιτελική φάση του πρωταθλήματος Νέων Ανδρών φόρεσαν 17 πολίστες που είναι οι: Πάκος, Δίπλας, Κολημήτρας, Στεργίου, Δημητρίου, Μαρτζούχος, Τσιανάκας, Κ. Καραΐσκος, Καλιτζαίος, Χαμίτης, Κυριαζής, Αλεξίου, Νικηφορίδης, Μ. Καραΐσκος, Τσιμπανογιάννης, Νασιάκος, Καραγιάννης.

Τα αποτελέσματα
Τα αποτελέσματα στον 5ο όμιλο της ημιτελικής φάσης έχουν ως εξής:
Απόλλο-Ν.Ο. Λάρισας 7-6
Ο.Υ.Κ.Β.-ΝΟΒΑ 5-0 α.α.
Απόλλο-ΝΟΒΑ 5-0 α.α.
Ο.Υ.Κ.Β.-Ν.Ο. Λάρισας 14-8
Ο.Υ.Κ.Β.-Απόλλο 15-7
Ν.Ο. Λάρισας-ΝΟΒΑ 5-0 α.α.

Η βαθμολογία
(τελική)
1. Ο.Υ.Κ.Β. 9
2. Απόλλο 6
3. Ν.Ο. Λάρισας 3
4. ΝΟΒΑ -3
* Ο ΝΟΒΑ μηδενίστηκε και του αφαιρέθηκαν συνολικά τρεις βαθμοί.
Πηγή: εφημερίδα «Θεσσαλία»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις