Ισόπαλο το θεσσαλικό ντέρμπι!

Δεν ανέδειξε νικητή η αναμέτρηση του ΑΟ Τρίκαλα με την Αναγέννηση Καρδίτσας, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Football League. Οι θεσσαλικές ομάδες έμειναν στο 1-1, χάρη σε γκολ που σημειώθηκαν από το 89′ και μετά! Αυτή ήταν η δεύτερη σερί ισοπαλία για τους γηπεδούχους, που διατηρούν αήττητο 11 αγώνων. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι κατέκτησαν έναν πολύ σημαντικό βαθμό, με δεδομένο ότι περιορίστηκαν σε παθητικό ρόλο στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς, παρότι θα μπορούσαν να κάνουν τη «ζημιά» με το γκολ στο 89′!

Ο ΑΟ Τρίκαλα ξεκίνησε δυναμικά στο ματς, με σκοπό να ανοίξει το σκορ. Οι γηπεδούχοι απέναντι στην ΑΣΑ άσκησαν πίεση, κυκλοφορούσαν καλύτερα τη μπάλα, αλλά συναντούσαν μεγάλη δυσκολία στο να παράξουν τελικές. Οι φιλοξενούμενοι είχαν ως κύριο μέλημα τη διαφύλαξη του μηδέν και η είσοδος του Μπούσδρα στο 15′ (αντικατέστησε τον Χαντζάρα) βοήθησε σημαντικά τους «κιτρινόμαυρους» στην αμυντική λειτουργία. Όσο περνούσε η ώρα στο πρώτο 45λεπτο, η εικόνα δεν άλλαζε, με τους γηπεδούχους να έχουν τον έλεγχο, αλλά να μην είναι σε θέση να διασπάσουν τα μετόπισθεν της Αναγέννησης.

Λίγο μετά την έναρξη του β’ μέρους, τα Τρίκαλα ζήτησαν πέναλτι, εκτιμώντας ότι το φάουλ στον Γροντή έγινε μέσα στην περιοχή. Τελικά ο ρέφερι είχε διαφορετική άποψη. Ο Χιντζίδης εκτέλεσε φάουλ και ο Γκέκας έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ. Με την πάροδο των λεπτών, τόσο περισσότερο αυξανόταν η πίεση των γηπεδούχων.

Ο Σαχινίδης στο 69′ είχε δοκάρι, στο 81′ ζητήθηκε νέο πέναλτι για ανατροπή στον Σαχινίδη από τον Ρουσσάκη, ούτε αυτή τη φορά καταλογίστηκε η εσχάτη των ποινών, εξέλιξη που εξόργισε τον πάγκο του ΑΟΤ, με τον γενικό αρχηγό Ζήση Κατσαντώνη να αποβάλλεται. Η ομάδα του Σωτήρη Αντωνίου πολιορκούσε την άμυνα της ΑΣΑ και στο 85′ ο Γκέκας έβγαλε ενστικτωδώς το σουτ του Σαχινίδη!

Κόντρα στη ροή του αγώνα, το συγκρότημα του Γιώργου Βαζάκα κατόρθωσε να ανοίξει το σκορ, όταν στο 89′ ο Κονέ με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα (0-1)! Τρομερή η αντίδραση των γηπεδούχων, οι οποίοι δεν πτοήθηκαν και στο αμέσως επόμενο λεπτό κέρδισαν πέναλτι, όταν ο Θεοδωράκης έκανε χέρι σε προσπάθεια του Ζγκούρι. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Τόμιτς ευστόχησε από την άσπρη βούλα και έγραψε το 1-1!

Στα λεπτά που απέμεναν δεν άλλαξε κάτι και το θεσσαλικό ντέρμπι έληξε δίχως νικητή. Οι γηπεδούχοι έχουν παράπονα από τη διαιτησία του Ρούσση.

ΣΚΟΡΕΡ: 91′ πεν. Τόμιτς – 89′ Κονέ

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Σωτήρης Αντωνίου): Αποστολίδης, Πάνος, Χιντζίδης, Λεάντρο, Βέρτζος, Μάκος (75′ Τζόκιτς), Μιλοσάβλιεβ, Γροντής (60′ Σαχινίδης), Ντακόλ (60′ Ζγκούρι), Τόμιτς, Γιαννιτσάνης.

ΑΝ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Γιώργος Βαζάκας): Γκέκας, Καρρίκι, Κωνσταντινόπουλος, Ρουσσάκης, Θεοδωράκης, Μπιτέλης, Σουντουρά, Σταματάκης (78′ Ντάγκρας), Τζέκος (54′ Κονέ), Πλαβούκος, Χαντζάρας (15′ Μπούσδρας).

Διαιτητής: Ρούσης (Θεσσαλίας)
Βοηθοί: Νίκζας, Μάνος (Λάρισας)

flnews.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις