Blue Vayeros: Χάσαμε από τη χειρότερη ομάδα των τελευταίων ετών

Καυστική ανακοίνωση εξέδωσε ο Σύνδεσμος Φιλάθλων του ΠΑΣ Γιάννινα, Blue Vayeros, για την αναμέτρηση με την ΑΕΛ, που έγινε στο στάδιο των «Ζωσιμάδων», στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η ανακοίνωση: «Άχρωμοι και κακοί, καταφέραμε και χάσαμε από την χειρότερη ομάδα που πέρασε τα τελευταία χρόνια από τους Ζωσιμάδες, την λάρισα, με 1-2 στον πρώτο αγώνα για τον θεσμό του κυπέλλου. Ο αγώνας ρεβάνς γίνεται σε 15 μέρες στην Λάρισα και φυσικά η πρόκριση έχει δυσκολέψει για την ομάδα μας.

Ο προπονητής της ομάδας μας κ. Πετράκης επέλεξε να παρατάξει την παρακάτω ενδεκάδα για τον αγώνα: Περιστερίδης, Καρανίκας, Μπέριος, Μιχαήλ, Μπουκουβάλας, Χαλικιαδάκης, Γαρουφαλιάς, Τζημόπουλος, Μανθάτης, Γιάκος, Κόντε

Ο αγώνας ξεκίνησε όπως ακριβώς αναμενόταν με την αντίπαλη ομάδα να προσπαθεί να καταστρέψει το παιχνίδι, όπως κάνει σε όλα τα παιχνίδια της φέτος, χωρίς να έχει την διάθεση να δημιουργήσει. Ο ΠΑΣ κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ με τον Κόντε, που στο 13΄λεπτό. Όλοι πίστεψαν ότι η ομάδα έχει το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα, απέναντι σε μια ομάδα που δεν έδειχνε τίποτε το σημαντικό μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Η ομάδα της Λάρισας, ισοφάρισε στο 28΄λεπτό, σε μια φάση εύκολη για την άμυνά μας, ενώ προηγήθηκε και καθαρό επιθετικό φάουλ που δεν δόθηκε. Ο ΠΑΣ φάνηκε να βραχυκυκλώνει, καθώς δέχτηκε ένα γκολ από το πουθενά. Το πρώτο ημίχρονο κύλησε χωρίς κάτι το ιδιαίτερο, αφού ο αγώνας ήρθε στα μέτρα της αντίπαλης ομάδας, χωρίς να αποκτήσει ρυθμό.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Λάρισας, όπως αναμενόταν προσπάθησε να διαφυλάξει τα νώτα της και ευτύχησε να προηγηθεί μάλιστα στο σκορ, στην μοναδική ευκαιρία που της παρουσιάστηκε στο 53΄λεπτό. Το παιχνίδι γίνεται ακόμη πιο δύσκολο για την ομάδα μας, που δείχνει ότι δεν μπορεί να βρει τους τρόπους να ανοίξει την αντίπαλη άμυνα. Από την άλλη μεριά οι καθυστερήσεις πάνε γόνα, με τους διαιτητές  να δείχνουν ότι θέλουν να διαψεύσουν την ανακοίνωση του κούγια για την ηπειρώτικη εντοπιότητά τους. Είναι από τους αγώνες που πρέπει να ξεχάσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται, και φυσικά απομένει η ρεβάνς που θα πρέπει να πάμε και να εξαντλήσουμε, τις όποιες ελπίδες πρόκρισης έχουμε. Η ομάδα θα πρέπει να προστατευτεί, από τους εχθρούς που έχει εντός και εκτός των τειχών, καθώς πλέον είναι δεδομένη η δυσλειτουργία που υπάρχει σε όλους τους τομείς φέτος.

Όπως ήταν αναμενόμενο, στα δύσκολα, κάποιοι θα κρυφτούν, οι συνήθως μοδάτοι και πρώτη μούρη στα καλά, και θα αφήσουν εκτεθειμένους παίκτες και τιμ, όπως έγινε σήμερα. Όσο υπάρχουν άνθρωποι που τρώνε ψωμί, από την ΠΑΕ και χαιρετάνε τον Κούγια προσφωνώντας τον πρόεδρο, καλά μας κάνει ο Αλέξης και κάνει αυτά που έκανε στο τέλος του αγώνα, και την διαχείριση του αγώνα με τις απαράδεκτες καθυστερήσεις, με τις κίτρινες κάρτες στις εκτελέσεις των άουτ. Αυτό το ποδόσφαιρο του αρέσει και αυτό το ποδόσφαιρο θέλει να υπηρετήσει, μόνο που δεν είναι γιορτή σε καμιά περίπτωση. Συνηθισμένοι είμαστε όλα τα χρόνια σε τέτοιες καταστάσεις, όπως είμαστε και πάντα σταθεροί στις απόψεις μας και σαν Blue Vayeros, στηρίζουμε απόλυτα τα παιδιά που μας έδωσαν ατελείωτες χαρές τα τελευταία χρόνια».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις