Πρώτη “μάχη” στα Ψαχνά με Ηρακλή για τους Νέους του Ολυμπιακού Β.

Στα Ψαχνά αγωνίζεται σήμερα Μ. Τετάρτη στις 16.00 η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού Βόλου με αντίπαλο τον τοπικό Ηρακλή, στο πρώτο από τους δύο αγώνες μπαράζ, που θα αναδείξουν την ομάδα που θα πάρει το εισιτήριο της πρόκρισης από τον 4ο όμιλο για την ημιτελική φάση του πρωταθλήματος Κ19 της Football League.
Οι «ερυθρόλευκοι» θα…

…επιδιώξουν να αποσπάσουν το θετικό αποτέλεσμα, εν όψει της ρεβάνς που θα διεξαχθεί στο Βόλο την Τετάρτη 15 Απριλίου, έτσι ώστε να είναι αυτοί που θα συνεχίσουν στο πρωτάθλημα, παίζοντας στη συνέχεια αγώνες μπαράζ με τις υπόλοιπες τρεις ομάδες που θα υπερισχύσουν στους άλλους τρεις ομίλους.
Ο Ολυμπιακός φρόντισε να προετοιμαστεί κατάλληλα το τελευταίο διάστημα, υπό τις οδηγίες του Θωμά Μακρή και των συνεργατών του, με τους παίκτες να δηλώνουν έτοιμοι να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του σημερινού αγώνα.
Η προετοιμασία της ομάδας Νέων ολοκληρώθηκε την Μ. Τρίτη και ο Θωμάς Μακρής θα έχει στη διάθεσή του 20 ποδοσφαιριστές. Στην αποστολή μετέχουν οι εξής παίκτες: Γκίνης, Ξανθάς, Δημητριάδης, Μπούσης , Αλεξανδρής, Αραπίτσας, Αλαμάνης, Βλαχόπουλος, Καψιώτης, Χασιώτης. Γαρυφάλλου, Παγώνης, Μπάσαρι, Παπάζογλου Γκίκας, Ντόντος, Μπέικος, Γιανούλας, Πολυχρόνου και Καλαμίδας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις