Ο πρώτος απολογισμός των Ακαδημιών της Νίκης στο VOLOS CUP

Παραπάνω από θετικός κρίνεται ο απολογισμός των Ακαδημιών ποδοσφαίρου της Νίκης από τη συμμετοχή τους στο τουρνουά VOLOS CUP που διεξάγεται αυτή την περίοδο στην πόλη μας. Ξεχωρίζει η συμμετοχή της ομάδας Παίδων του Συλλόγου στον σημερινό τελικό με αντίπαλο την Αθλόπολη Κρήτης. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στις 11:30 στο Πανθεσσαλικό.

Η σχετική ανακοίνωση από την Επιτροπή ποδοσφαίρου της Νίκης:

Κατά τη δεύτερη μέρα του τουρνουά VOLOS CUP, οι ομάδες του Συλλόγου είχαν τα εξής αποτελέσματα:

1) Οι γεν. 2006-07 νίκησαν με 6-1 το Νέο Ικόνιο πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση.

2) Η ομάδα Νέων του Συλλόγου κατετάγη τρίτη στην κατηγορία της, χάνοντας την ευκαιρία να παίξει στον μεγάλο τελικό για ένα γκολ. Από τα αποτελέσματα προέκυψε τριπλή ισοβαθμία με τον Αθηναϊκό και Κόρινθο και έχοντας χειρότερο συντελεστή τερμάτων έπαιξε στον μικρό τελικό, όπου επικράτησε με σκορ 4-0 της Αθλόπολης Κρήτης, με τέρματα των Γκλαβίνη (2), Μπακογιάννη και Ρακή. Στον πρωινό αγώνα είχε ηττηθεί με σκορ 3-0 από τον Αθηναϊκό. Η ομάδα εμφανίστηκε πολύ κουρασμένη από τα προηγούμενα παιχνίδια και τον βαρύ αγωνιστικό χώρο του γηπέδου Πορταριάς και δεν είχε την ανάλογη απόδοση. Καταλυτικό ρόλο έπαιξε ο σοβαρός τραυματισμός του Νίκου Σφονδυλιά, ο οποίος υπέστη κάταγμα ωμοπλάτης.
Του ευχόμαστε ολόθερμα περαστικά και γρήγορη επάνοδο στους αγωνιστικούς χώρους.

3) Η ομάδα Παίδων προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό νικώντας τον Λεβαδειακό με σκορ 2-0, χάρη σε γκολ των Τσιανάκα και Σιώμου, πραγματοποιώντας και πάλι θαυμάσια εμφάνιση.

Ο τελικός διεξάγεται στο Πανθεσσαλικό στάδιο στις 11.30 της Τετάρτης και καλούμε τους φίλους της ομάδας να συμπαρασταθούν στους νεαρούς παίκτες μας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις