Κρίσιμη μέρα για εξτρέμ στην ΑΕΚ

Στην τελική ευθεία μπαίνει για την ΑΕΚ το θέμα απόκτησης αριστερού εξτρέμ. Διοίκηση και προπονητής έχουν καταλήξει ότι θα πρέπει να γίνει κίνηση για ενίσχυση στη συγκεκριμένη θέση, συμφωνώντας ωστόσο ότι αυτό θα πρέπει να γίνει μονάχα εφόσον πρόκειται για παίκτη που θα κάνει τη διαφορά.
Σε αυτό το πλαίσιο έγινε η συνάντηση του Δημήτρη Μελισσανίδη με τον Νίκο Λυμπερόπουλο στα VIP του ΟΑΚΑ μετά τη λήξη του αγώνα με τη Λαμία, κατά την οποία έγιναν επαφές και με άλλους ανθρώπους που συμμετέχουν στον μεταγραφικό σχεδιασμό.

Όπως αναφέρει λοιπόν η «Ώρα των σπορ», η σημερινή μέρα θεωρείται κρίσιμη και ενδέχεται να υπάρξουν εξελίξεις ακόμα και εντός των προσεχών ωρών.
Μένει να φανεί αν αυτό θα συμβεί στην περίπτωση του Βολκάν Σεν, για τον οποίο επιμένουν οι Τούρκοι, τονίζοντας ότι υπάρχει συμφωνία τόσο με τον ίδιο τον παίκτη, όσο και με την Τράμπζονσπορ για δανεισμό του μέχρι το καλοκαίρι και οψιόν αγοράς.
Δεν αποκλείεται ωστόσο να προκύψει μεταγραφή από άλλο μέτωπο, καθώς φέρεται να υπάρχει μια ακόμα περίπτωση αριστερού εξτρέμ, η οποία δουλεύεται εντατικά τις τελευταίες μέρες από την ΑΕΚ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις