“Καίγεται” για το… τρίποντο στο Βελεστίνο ο Ολυμπιακός Β. (pregame)

Μονόδρομος είναι η νίκη για τον Ολυμπιακό Βόλου στο σημερινό παιχνίδι (28/1, 15.00) με τον Ρήγα Φεραίο στο Βελεστίνο. Οι «ερυθρόλευκοι» προέρχονται από δύο συνεχόμενες, με Διγενή εκτός και Αστέρα Ιτέας εντός έδρας, γεγονός που δεν τους έχει επιτρέψει να αναρριχηθούν ψηλότερα στη βαθμολογία και με 21 βαθμούς βρίσκονται οριακά, ένα βαθμό, πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Ο Ολυμπιακός δεν έχει καταφέρει να κερδίσει ποτέ τον Ρήγα στο Βελεστίνο, σε επίσημο παιχνίδι, με την παράδοση να είναι υπέρ των γηπεδούχων (πέντε νίκες, μία ισοπαλία από το 1975 μέχρι σήμερα). Βέβαια, οι παραδόσεις είναι για να σπάνε και στον Ολυμπιακό υπάρχει πίστη πως η ομάδα θα καταφέρει να φύγει από το Βελεστίνο με τους τρεις πολύτιμους βαθμούς, σημειώνοντας τη δεύτερη εκτός έδρας νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο Λάκης Μπακάλης γνωρίζει πολύ καλά τον Ρήγα, καθώς για έξι συνεχόμενα χρόνια ήταν προπονητής στην ομάδα και αν μη τι άλλο ξέρει πως ανταποκρίνεται μέσα στο γήπεδο ο κάθε ποδοσφαιριστής.

Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του στα τελευταία παιχνίδια δείχνει σαφώς καλύτερο πρόσωπο, μετά και τις μεταγραφές που έγιναν, η ομάδα έχει βάθος στο ρόστερ της και διαθέτει πολύ καλό υλικό.

βελτιωμένη, όσον αφορά την κυκλοφορία της μπάλας και την ανάπτυξη του παιχνιδιού, όμως οφείλει να γίνει πιο παραγωγική επιθετικά.

Επίσης, οι «ερυθρόλευκοι» θα πρέπει να δουλέψουν περισσότερο τις στατικές φάσεις, καθώς κανένα από τα 13 τέρματα που έχει πετύχει η ομάδα δεν προήλθε, είτε από εκτέλεση φάουλ, είτε από εκτέλεση κόρνερ.

Στον Ολυμπιακό δεν υπολογίζεται ο τιμωρημένος Ρόκας (έχει συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες), ο μόνιμα τραυματίας Α. Κόκας, αλλά και ο νεοαποκτηθείς Χρήστου, αφού δεν είναι έτοιμο το δελτίο του. Ο Λάκης Μπακάλης αναμένεται να επιλέξει διάταξη 4-2-3-1.

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Καραγκιολίδης. Το δεξί άκρο της άμυνας θα καλύψει ο Σάββας  – που θα κάνει ντεμπούτο με την ερυθρόλευκη φανέλα – και το αριστερό ένας εκ των Γελαδάρη ή Δ. Κόκα. Στο κέντρο της άμυνας θα τοποθετηθούν οι Νόνης και Τόσκας.

Οι Λούγκος και Κόλα θα είναι οι δύο ανασταλτικοί μέσοι, ενώ μπροστά τους στον άξονα θα είναι Διβανές, που θα αναλάβει οργανωτικά καθήκοντα. Από τα δεξιά θα επιχειρεί ο Θέος και από τα αριστερά ο Καμπλιώνης. Τέλος, στην κορυφή της επίθεσης αναμένεται να προτιμηθεί ο Σέττος, αντί του Σεχολάρι. Την αποστολή συμπληρώνουν οι: Αγγελής, Ευθυμιάδης, Ζάχος, Κραγιόπουλος, Κωνσταντίνου, Μέμμος, Μπέικος, Παπαϊωάννου, Σεχολάρι.

Η ΚΕΔ/ΕΠΟ όρισε τον Δημήτρη Θεοχάρη για να διευθύνει στο ματς, με τους Σταμάτη Σφυρή και Δημήτρη Σακκά να είναι οι δύο βοηθοί. Παρατηρητής τους θα είναι ο Στέφανος Μαντάκης της ΕΠΣ Μακεδονίας.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις