Σήκωσαν το VOLOS CUP οι 15ρηδες της Νίκης (50 photos & video)

Την πρώτη θέση, στην κατηγορία Παίδων, του τουρνουά Volos Cup κατέκτησαν οι 15ρηδες της Νίκης κερδίζοντας στον τελικό την Αθλόπολη Κρήτης. Ο αγώνας που διεξήχθη στο Πανθεσσαλικό, κρίθηκε στα πέναλτι, με τον πορτιέρο των κυανόλευκων, Χάρη Ράπτη, να κατεβάζει ρολά, αποκρούοντας τέσσερις εκτελέσεις των αντιπάλων. Τα γκολ των Αποστολίδη και Δημουλά από την άσπρη βούλα, διαμόρφωσαν το τελικό 2-1 που έδωσε το έναυσμα για ξέφρενα πανηγύρια των παικτών του Γιάννη Σπυριδάκη.

Η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου εξέδωσε ανακοίνωση για την επιτυχία της ομάδας συγχαίροντας παίκτες και προπονητή:

«Μετά από έναν συγκλονιστικό αγώνα, η ομάδα Παίδων του Συλλόγου (γεν. 2000) κατέκτησε το Volos Cup – στην κατηγορία αυτή με σκορ 2-1 στα πέναλτι (κανονικός αγώνας 0-0). Το άγχος και η πίεση του αγώνα ήταν ανασταλτικοί παράγοντες στο να καταφέρουν οι νεαροί παίκτες να πετύχουν γκολ στην κανονική διάρκεια του αγώνα, παρότι η ομάδα μας ήταν κυρίαρχη σε όλο το παιχνίδι. Ωστόσο, στη διαδικασία ανάδειξης νικητή με χτυπήματα πέναλτι πρωταγωνιστής αναδείχτηκε ο τερματοφύλακας Ράπτης, ο οποίος απέκρουσε τέσσερα (4) πέναλτι και χάρισε τον τίτλο στον Σύλλογο. Ευστόχησαν στα πέναλτι για την ομάδα οι Αποστολίδης και Δημουλάς.

Συγχαίρουμε τους παίκτες, τον προπονητή κ. Σπυριδάκη και τους υπολοίπους συντελεστές αυτής της επιτυχίας.

Είμαστε βέβαιοι ότι αυτό αποτελεί την απαρχή για πολλές επιτυχίες της ομάδας. Όλα τα τμήματα Υποδομών του Συλλόγου αποτελούν τη βάση για τη δημιουργία της νέας Μεγάλης ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ, που όλοι ονειρευόμαστε.

Η ΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ.»

Το goalpost.gr ήταν παρών στη γιορτή του ποδοσφαίρου που στήθηκε στο Πανθεσσσαλικό και κατέγραψε σημαντικές στιγμές του τελικού αλλά και των πανηγυρισμών των νεαρών ποδοσφαιριστών της Νίκης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις