Χ. Σπαθής: Να γίνουμε πιο ουσιαστικοί

Ο εκ των προπονητών του Ρήγα Φεραίου, Χρήστος Σπαθής, στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου τόνισε τα εξής:

Ήταν ένα παιχνίδι σήμερα αρκετά καλό και δυνατό. Γνωρίζαμε πολύ καλά πως θα αγωνιστεί ολυμπιακός Βόλου, παίζοντας κυρίως από τα πλάγια και ήμασταν προετοιμασμένοι γι’ αυτό. Σίγουρα ολυμπιακός μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι, έχασε 2-3 πολύ καλές ευκαιρίες, όπως ευκαιρίες χάσαμε κι εμείς.

Το παιχνίδι είχε ρυθμό, δυστυχώς, όμως, για ένα ακόμα παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο εμείς δεν εκμεταλλευτήκαμε την αδράνεια και τα λάθη των αμυντικών του Ολυμπιακού. Από την άλλη, από μια αδράνεια δική μας ο Ολυμπιακού σκόραρε.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν παίχτηκε ποδόσφαιρο. Εμείς από την πλευρά μας κερδίσαμε κάποια μέτρα στο γήπεδο, σίγουρα όμως, δεν είχαμε και τον πιο ορθόδοξο τρόπο για να επιτεθούμε. Είχαμε επίσης πολλές πτώσεις ποδοσφαιριστών της αντίπαλης ομάδας, καθώς από πολύ νωρίς προσπαθούσαν να ροκανίσουν το χρόνο με τραυματισμούς. Το αποτέλεσμα δεν άλλαξε. Προσπαθήσαμε, πιέσαμε, δεν καταφέραμε όμως να δημιουργήσουμε κάποιες αξιόλογες ευκαιρίες.

Χάσαμε ένα παιχνίδι, έχουμε μπροστά μας κι άλλα ματς, υπάρχει το ρεπό, θα κοιτάξουμε να διορθώσουμε κάποια πράγματα. Ποτέ δεν έχουμε μάθει σ’ αυτή την ομάδα να είμαστε σε ευνοϊκή θέση. Συνεχίζουμε δεν σκύβουμε το κεφάλι. Το θέμα είναι να μην υπάρξει απογοήτευση. Όλες οι ομάδες είτε είναι ψηλά στη βαθμολογία, είτε στις χαμηλές θέσεις, παλεύουν όλα τα παιχνίδια και παίζουν για την ιστορία τους. Θα δουλέψουμε και ελπίζω πως θα γίνουμε καλύτεροι και κυρίως πιο ουσιαστικοί».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις