Ανάμεσα στις καλύτερες άμυνες του 2ου ομίλου, αυτή του Ρήγα Φεραίου

Ο Ρήγας Φεραίος μοιράζεται μέχρι στιγμής τον τίτλο της καλύτερης άμυνας του πρωταθλήματος μαζί με άλλες 3 ομάδες. Μία από αυτές τις ομάδες είναι ο ΑΟ Τρίκαλα, η πρωτοπόρος ομάδα του πρωταθλήματος. Η δεύτερη ομάδα είναι αυτή…

…της ΑΕ Καραϊσκάκη, η οποία βρίσκεται στη δεύτερη θέση, έχοντας τους ίδιους βαθμούς (58) με την ομάδα των Τρικάλων, ενώ η τρίτη ομάδα είναι ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας που βρίσκεται στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος με 54 βαθμούς. Ο Ρήγας Φεραίος και αυτές οι τρεις ομάδες, μετά από 25 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα, έχουν δεχθεί μόλις 12 τέρματα.
Η εξαιρετική δουλειά που έχει κάνει ο Λάκης Μπακάλης σχετικά με την αμυντική λειτουργία της ομάδας είναι κάτι παραπάνω από εμφανής. Για να μη δεχθεί μία ομάδα τέρμα, εκτός από την άμυνα, σημαντικό ρόλο παίζει και ο τερματοφύλακας. Βασικός τερματοφύλακας της ομάδας του Ρήγα είναι ο Αποστόλης Κεφαλάς, ο οποίος πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις και έχει βοηθήσει πάρα πολλές φορές την ομάδα του Βελεστίνου με τις σωτήριες επεμβάσεις του. Αυτό που περιμένουμε να δούμε είναι αν ο Ρήγας θα συνεχίσει να αποδίδει το ίδιο στα 5 παιχνίδια που απομένουν μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος, ώστε να ανακηρυχθεί στο τέλος ως η ομάδα που δέχθηκε τα λιγότερα τέρματα στο δεύτερο όμιλο της Γ΄ Εθνικής.

Δημήτρης Μπιτολάς

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις