Φτω”Χ”ό σε θέαμα το Σαρακηνός- Ακρόπολη

Πριν το ξεκίνημα της ήταν μία από τις πιο αμφίρροπες αναμετρήσεις, καθώς Σαρακηνός και Ακρόπολη βρίσκονταν σε διαδοχικές βαθμολογικές θέσεις. Μετά την ολοκλήρωση του αγώνα, αυτό το γεγονός παραμένει, καθώς οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες με το “δίκαιο” 1-1 κι έτσι η Ακρόπολη εξακολουθεί να υπερτερεί κατά ένα βαθμό του Σαρακηνού.

Σχεδόν μηδαμινή η παραγωγή φάσεων για τις δυο ομάδες στο παιχνίδι, κάτι για το οπό συντέλεσε και ο κάκιστος αγωνιστικός χώρος. Ξεχώρισαν μόνο τα δύο πέναλτι, ένα για κάθε ομάδα, από τα οποία διαμορφώθηκε το τελικό αποτέλεσμα.
Στο 27’ προηγήθηκαν οι φιλοξενούμενοι, με εύστοχη εκτέλεση του Μόσιου, στο πέναλτι που υποδείχθηκε σε ανατροπή του Χάνου, για να ισοφαρίσουν στο 36’ οι γηπεδούχοι όταν ανατράπηκε από πίσω ο Δ. Γκάμας και το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Κοντοβάς.
ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ: Κοντογιάννης, Ντούρο, Στεργιόπουλος, Γιαμαλής, Τσαρδακάς, Καλαμάτας, Σιγαλάκος (86’ Ρέλλος), Κοντοβάς, Χρ. Γκάμπας (46’ Β. Ρακής), Θάνος, Δ. Γκάμπας (76’ Ηλ. Ρακής)
ΑΚΡΟΠΟΛΗ: Ανατολής, Παπαεμμανουηλίδης, Τ. Κολημήτρας (65’ Πασιάς), Χάνος, Τσιαντής, Κ. Κολημήτρας, Κόκκας, Μαυρίδης, Στ Αξιώτης (75’ Παγώνης), Μόσιος, Τσουκάλης (88’ Τσούτσας)
*Θα ακολουθήσει φωτορεπορτάζ της αναμέτρησης

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις