«Διπρόσωπος» Γ.Σ. Αλμυρού, 1-1 με τον Διγενή

Ο Γ.Σ. Αλμυρού παρουσίασε δύο πρόσωπα στο παιχνίδι με τον Διγενή Νεοχωρίου, με τον οποίο αναδείχθηκε ισόπαλος σε αγώνα αγώνα που πραγματοποιήθηκε στο δημοτικό γήπεδο της Οιχαλίας για τη 17η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Οι «κυανόλευκοι» δεν είχαν καθαρή σκέψη στο πρώτο ημίχρονο και δίκαια βρέθηκαν πίσω στο σκορ από τον Διγενή. Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με τον Σκόνδρα στο 41’, αλλά η προσπάθεια του ποδοσφαιριστή των γηπεδούχων σταμάτησε στο δοκάρι του Σταυράκη. Αυτό που δεν κατάφερε ο Σκόνδρας, το πέτυχε ο Τσικρικάς δύο λεπτά αργότερα, ανοίγοντας το σκορ (1-0) με κοντινό πλασέ.
Στο δεύτερο μέρος του αγώνα, η ομάδα του Κώστα Σταματίου ανέβασε την απόδοση της και έφτασε στην ισοφάριση, αξιοποιώντας σε γκολ μια από τις φάσεις που δημιούργησε. Στο 74’ ο Σαββίδης με πλασέ από κοντινή απόσταση νίκησε τον Ζαφείρη, διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.

Σκόρερ: 43’ Τσικρικάς-74’ Σαββίδης.
Διαιτητής: Ψυχούλας (Βοιωτίας).
Βοηθοί: Φίλος, Παγούρας (Βοιωτίας).

ΔΙΓΕΝΗΣ: Ζαφείρης, Αετόπουλος, Γούτσιος, Σαρακατσιάνος, Γκαγκαστάθης, Αμπαδιωτάκης, Σκόνδρας, Τσικρικάς, Κολοβός, Μεζίνι (25’ λ.τρ. Τζέλης), Μακρής (52’ λ.τρ. Ζήσης).
Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ: Σταυράκης, Καψιώτης, Μπαρούτας, Κόκκας, Αλεξανδρής, Σαββίδης, Κιπτίου, Στουρνάρας, Φλίγκος, Μιχάλης (55’ Τσιουρής), Κοντοβάς.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις